Witam,posiadam laptopa ASUS F5M AP002 i mam nastepujacy problem z którym walcze od tygodnia,po zrobieniu formata i wgraniu Windowsa XP Professional przystąpiłem do wgrywania sterowników i miałem nastepujace "znaki zapytania" przy urzadzeniach -
Inne urzadzenie typu mostek PCI,
kontroler ethernet,
kontroler magistrali zarzadzania systemem,
kontroler video (zgodny z VGA),
koprocesor,
PCI DEVICE,
USB 2.0, i
2 nieznane urządzenia,
wszystko zainstalowało sie z płyty ze sterownikami do xp załaczonej do laptopa oprócz jednego "nieznanego urządzenia" ( drugie nieznane urzadzenie wymagało sterownika ATK0100 ACPI UTILITY) a z tym próbowałem juz chyba wszystkiego i nic ,instalowałem dziesiatki sterownikow i nie moge znalezc tego własciwego a w zasadzie wszystko chyba działa,czy jest jakis sposob zeby sprawdzic jakie to urzadzenie i jakiego sterownika potrzebuje ??? Z góry bardzo dziekuje.
Inne urzadzenie typu mostek PCI,
kontroler ethernet,
kontroler magistrali zarzadzania systemem,
kontroler video (zgodny z VGA),
koprocesor,
PCI DEVICE,
USB 2.0, i
2 nieznane urządzenia,
wszystko zainstalowało sie z płyty ze sterownikami do xp załaczonej do laptopa oprócz jednego "nieznanego urządzenia" ( drugie nieznane urzadzenie wymagało sterownika ATK0100 ACPI UTILITY) a z tym próbowałem juz chyba wszystkiego i nic ,instalowałem dziesiatki sterownikow i nie moge znalezc tego własciwego a w zasadzie wszystko chyba działa,czy jest jakis sposob zeby sprawdzic jakie to urzadzenie i jakiego sterownika potrzebuje ??? Z góry bardzo dziekuje.