logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak podłączyć dekoder Polsatu do dwóch telewizorów, by wyświetlać ten sam program?

darekrawa 23 Gru 2007 19:09 3927 5
REKLAMA
  • #1 4617756
    darekrawa
    Poziom 12  
    Ocena: 38
    Witam.

Chciałbym podłączyć tuner polsatu z 2ma telewizorami, ale nie bardzo wiem jak to zrobić. Jestem skłonny już połączyć tak żeby na obydwu tv leciał ten sam program. Bardzo proszę o pomoc.
  • REKLAMA
  • #2 4617932
    jenna1
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    witam tylko i wylącznie ten sam kanał innej możliwosci nie ma ,musisz zastosować przejście z eura na kabel cinch rca i pociagnąć go do drugiego tv i tu w zależności jakie gniazda posiadasz stosujesz wtyki przejściowki powodzenia.
  • REKLAMA
  • #3 4617947
    Mirek24
    Poziom 20  
    Ocena: 74
    kup sobie bezprzewodowy przedłurzacz pilota z AV super sprawa koszt ok 150zeta. lub jak tuner polsatu ma dwa wyjścia EURO to podłącz sie do drugiego wolnego wyjścia EURO i podłącz drugi telewizor w sąsiednim pokoju
  • REKLAMA
  • #4 4623312
    djgibo
    Poziom 11  
    a ja polecam jakiś radiowy nadajnik. Sam takiego używam. Zasięg do 30m .
  • REKLAMA
  • #5 4623507
    kiedos
    Poziom 10  
    Sendery są dobre ale tak do 10m:) U mnie w domu na dół jeszcze ściaga ale juz na drugi koniec domu nie:(
    Jest też możliwość dwóch kanałów ale trzeba dokupic drugi tuner i spliter do karty
  • #6 4624086
    nunasz
    Poziom 2  
    Ocena: 3
    sam ostatnio szukałem mozliwości podłaczenia satelity na dwa telewizory, ale tak normalnie sie nie da. Mozna kupić dwa tunery ale to droga sprawa.
    ja natknołem się na taką stronke ze schematami podłaczeń anten i odbiorników. Moze komuś sie przyda.

http://www.dipol.com.pl/schemat_instalacji_tv_naziemnej_i_satelitarnej_na_multiswitchu_w_domu_jednorodzinnym_schemat04.htm
REKLAMA