logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

trafo przetwornicy 2084.0058 (z TV Tevion5540VT)gdzie kupić?

xyxyxy 28 Gru 2007 11:34 879 3
REKLAMA
  • #1 4631290
    xyxyxy
    Poziom 14  
    Ocena: 8
    Witam.

Szukam sklepu internetowego, który posiada na stanie transformator przetwornicy o symbolu 2084.0058 S1 (dla TV model :Tevion TV 5540VT stereo) i jest w stanie go stosunkowo szybko wysłać .
    Sam już szukałem w sieci , niestety nic nie znalazłem (znalazłem w inter-chip --ale oni nie mają go na stanie i nie są w stanie powiedzieć kiedy będzie dostępny - bo mają chwilowo jakieś problemy z dostawami )

Bardzo zależy mi na szybkiej dostawie tego trafka.

(((Byłbym też wdzięczny za udzielenie mi informacji jakie to chassis i w jakiej innej (bardziej popularnej marce) jest ono montowane)))

Jeśli umieściłem ten post w złym miejscu to z góry przepraszam i w takim wypadku proszę o przeniesienie go do odpowiedniego działu (oraz powiadomieniu mnie o tym )
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 4635543
    xyxyxy
    Poziom 14  
    Dzięki za podanie chassis ;)

Mimo wszystko najbardziej potrzebny mi jest link lub nazwa sklepu w którym można kupić poszukiwany przez mnie transformator ;(
  • #4 4640542
    xyxyxy
    Poziom 14  
    Chcę jeszcze dodać ,że na oryginalnym trafo istnieje jeszcze napis : DWK 2500

W między czasie znalazłem w sieci tabele, która najprawdopodobniej moim zdaniem zawiera symbole traf i ich zamienniki oraz w jakim chassis jest ono montowane.
    Z tabeli tej wyczytać można, że, dla trafa 2084.0058 zamiennikiem jest 002.04.0428 lub 602190000021
    Ten ostatni symbol trafa jest dostępny, w co najmniej trzech sklepach internetowych - pytanie tylko czy dobrze zrozumiałem tą tabele i czy jest ona prawdziwa??

Tu załączam link do tej tabeli : www.termal.com.tr/electronics/kod-liste-diger.xls

((( P.S. z tego co znalazłem po za tym w sieci to chassis PT90 montują firmy ORION ,TEVION ,Panasonic i z tego co pisze w tej tabeli firma Telra)))
REKLAMA