logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Tuner 1018SE – martwica, serwis w Krakowie czy zakup nowego za 100 zł?

sebekk 02 Sty 2008 20:20 1099 4
REKLAMA
  • #1 4650837
    sebekk
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    witam, czy moglby mi ktos podac namiary na jakis serwis w Krakowie? Sprawa jest taka ze kilka dni temu padl mi tuner i pewnie trzeba bedzie go obejzec od srodka, ewentualnie zapytam czy wogole jest sens naprawiac ten tuner bo taki sam za ok 100zl mozna kupic, wiec nie chcialbym sie wkopac w jakas spirale kosztownych napraw. W kazdym razie nie jest to wina softu bo nawet nie da rady wgrac nowego wiec trzeba bedzie pewnie cos wymienic, dzieki za namiary i pozdrawiam!
  • REKLAMA
  • #2 4657195
    Fidlo
    Poziom 16  
    Ocena: 35
    wiec tak :
    zasilacz naprawa to około 65 zł
    Wymiana flash to jakieś 100
    procesor to już nawet nie pisze
    masz odpowiedz na pytanie :)
  • REKLAMA
  • #3 4658419
    and32jar
    Poziom 14  
    Ocena: 14
    Fidlo napisał:
    wiec tak :
    zasilacz naprawa to około 65 zł
    procesor to już nawet nie pisze
    masz odpowiedz na pytanie :)

:D:D

Nikt nie da 100 za wgranie flasha - ja biore na przysłowiową "flaszkę" - czyli 30zl w ten sposób że mało biorę zawsze mam klientów

Podjedz do najbliższego elektronika i tam pytaj o naprawę
  • REKLAMA
  • #4 4658637
    Fidlo
    Poziom 16  
    Ocena: 35
    A czy ja napisałem wgranie flasha ? To jest wymiana flasha a nie wgranie . Nikt tego nie zrobi taniej niż 100 bo sita bo kulki bo prąd bo czas . Sam flash kosztuje 20 zl .
  • #5 4664519
    automatyk
    Poziom 15  
    Ocena: 6
    Zacznij od zasilacza. Najczęściej to tylko zasilacz jest uszkodzony, a w nim albo scalak lub dioda na wyjściu lub kondensatory elektrolityczne. Koszt elementów to 1zł do 10zł. Podaj symbol zasilacza.
REKLAMA