chlopie skoro nie mam o tym zielonego pojecia, to co mialem Ci napisac pozatym co widzialem w PM partycja oznaczona zoltym kolorem i zamiast NTFS PQRT, pozatym system nie widzial tej partycji jedyne rozwiazanie ktore przyszlo mi do glowy to program x, nie napisalem ze cokolwiek naprawial, poprostu PQRT zamienil na NTFS, po czym zgralem z niej dane, co w tym takiego specjalnego? probowalaem to zrobic za pomoca tego opisu
"uruchamiamy komputer ze wspomnianych dyskietek i wpisujemy A:/ptedit (uwaga ukośnik odwrotnie czywiście)
ptedit jest na pierwszej dyskietce (chyba)
następnie szukamy naszą partycję powinna być jak na zdjęciu klikając następnie na Go EPBR . Widzimy okienko numer 2 na screenie. Klikamy na Set type i wybieramy właściwą partycję z listy. U nas w przypadku Fat 32 to 0B
zapomniałem dodać, że trzeba zaznaczyć to 3C najpierw. I potem wybrać po kliknięciu na Set type wybrać to 0B
po zatwierdzniu zmian uruchamiamy ponownie komputer i mamy widok jak wyżej.
Przykład pokazałem na systemie Windows 98 SE, jednak ma to się tak samo wprzypadku NTFS.
Mam nadzieję że odzyskasz dane"
Dodano po 2 [minuty]: tyle ze PTEDIT nie widzial mi tej partycji, zaraz napiszecie ze reklamuje znow inny program

, albo ze nabijam posty lub cos innego w tym stylu, poprosilem o pomoc w taki sposob, bo tylko tyle wiem na ten temat, a wy zamiast pomoc nazwaliscie mnie klamca, niezle