Co dalej?? Mam zrobionesiatki w programie wypisane zostały mi funkcjie ktore realizowałyby te zadanie. Problem w tym że jest ich strasznie dużo
dla A=B mam:
|A*|B*|C*|D*|E*|F*|G*|H+|A*|B*|C*D*|E*|F*|G*H+|A*|B*C*D*|E*|F*G*H+|A*|B*C*|D*|E*|F*G*|H+|A*B*C*|D*|E*F*G*|H+|A*B*C*D*|E*F*G*H+|A*B*|C*D*|E*F*|G*H+|A*B*|C*|D*|E*F*|G*|H+A*B*|C*|D*E*F*|G*|H+A*B*|C*D*E*F*|G*H+A*B*C*D*E*F*G*H+A*B*C*|D*E*F*G*|H+A*|B*C*|D*E*|F*G*|H+A*|B*C*D*E*|F*G*H+A*|B*|C*D*E*|F*|G*H+A*|B*|C*|D*E*|F*|G*|H
dla A>B:
|A*|B*|C*|D*|E*|F*|G*|H+|A*|B*|C*D*|E*|F*|G*H+|A*|B*C*D*|E*|F*G*H+|A*|B*C*|D*|E*|F*G*|H+|A*B*C*|D*|E*F*G*|H+|A*B*C*D*|E*F*G*H+|A*B*|C*D*|E*F*|G*H+|A*B*|C*|D*|E*F*|G*|H+A*B*|C*|D*E*F*|G*|H+A*B*|C*D*E*F*|G*H+A*B*C*D*E*F*G*H+A*B*C*|D*E*F*G*|H+A*|B*C*|D*E*|F*G*|H+A*|B*C*D*E*|F*G*H+A*|B*|C*D*E*|F*|G*H+A*|B*|C*|D*E*|F*|G*|H
no i dla A<B:
jakbym to miał połączyć i sprawdzić czy działa poprawnie to by mi czasu zabrakło...
w związku z czym mam pytanie jakby to zrobić przez ukłądy połączone kaskadowo czy było by mniej, pracy?? Bo to co jest powyzej mnie przeraża a na dodatek z takiego układu ma być zrobiona płytka drukowana