logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Zwrotka (ODWROTKA) na głośnikach beyma, Enimence itd

bzykol201 18 Sty 2008 11:59 4818 4
REKLAMA
  • #1 4707056
    bzykol201
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Witam serdecznie...
    Mogłbym poprosi o linki na strony z konstrukcjami typu zwrotka/odwrotka dla głośników 15/18 calowych???
    (jestem nowym użytkownikiem elektrody.pl i interesuje mnie wykonanie takiej konstrukcji) :D

Załączniki:
    • Zwrotka (ODWROTKA) na głośnikach beyma, Enimence itd claus006.jpg (38.52 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Zwrotka (ODWROTKA) na głośnikach beyma, Enimence itd superscoopa.jpg (69.4 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Zwrotka (ODWROTKA) na głośnikach beyma, Enimence itd 186horn.jpg (93.05 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Zwrotka (ODWROTKA) na głośnikach beyma, Enimence itd claus002.jpg (39 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Zwrotka (ODWROTKA) na głośnikach beyma, Enimence itd 1850a.jpg (51.87 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 4707082
    bzykol201
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    o mozesz mnie rzuci linkiem do działu w którym mam zamieści ten temat? z góey dzięki:D

Dodano po 5 [minuty]:

Jeśli ktoś zna się na konstruowaniu podobnych cudenek prosiłbym o kontakt bzykol201(_at_)wp.pl
    interesowałaby mnie mała współpraca w celu opracowania projektu dla jakiegoś konkretnego głośniczka BEYMA lub ENIMENCE oczywiście nie bezinteresownie
  • REKLAMA
  • #5 4707478
    hefid
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 6172
    Post był raportowany.
    Przeniosłem z: DIY Akustyka
REKLAMA