Mam problem.Ostatnio moja siorka zablokowała sobie telefon kodem telefonu.Najlepsze to jest to że nie wie jaki kod wprowadziła.Nic nie piszą o tym w instrukcji.Pomóżcie i powiedzcie czy mozna to zdjąć czy już po telefonie.Pozdrawiam!
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamfingusio napisał:Można zdjąć ale specjalnym serwisowym sprzętem. Udaj się do serwisu gdzie zrobią to bez problemu.
BANANvanDYK napisał:Witam.
Przepraszam za odświerzanie tematu. Mam następujący problem.
Mam możliwość kupienia telefonu Sagem my411X za 100 zł, ale niestety właściciel (kolega brata) włączył kod telefonu i go zapomniał. Dodam, że obecnie jestem w jego posiadaniu, mam wszystkie dokumenty oraz oryginalny kabel USB. Co do Simlocka to dokładnie nie wiem, czy był zdejmowany, pracuje w sieci Plus a ja mam kartę Orange i po włączeniu prosi o podanie kodu telefonu. Moje pytanie jest następujące: czy jest możliwe usunięcie kodu telefonu we własnym zakresie?
Dodam, że walczyłem z softem w Siemensach. Dobrze że firma zbankrutowała bo mam już dość ich beznadziejnych softów.
powis napisał:jak masz karte gwarancyjną to kod aparatu zdejmują bezpłatnie. wystarczy do nich wysłać.