czy ktoś się spotkał z taką usterką programową nie mogę odznaczyć ,żeby windows xp pokazywał pliki ukryte i systemowe to znaczy mogę zaznaczyć ten fistaszek ale i tak nie mam podglądu wchodząc drugi raz fistaszek jest odznaczony na domyślnym nie pokazuj plików ukrytych i systemowych przy wejściu mogę to odznaczyć ale on za każdym razem ustawia się na domyślne ustawienie co mam zmienić żeby to działało wcześniej to chodziło bo co prawda rzadko ale czasem z tego korzystam i teraz mam problem bo kiedyś utworzyłem sobie katalog z danymi odznaczyłem go jako ukryty i nie mam dostępu do niego a w nim mam kilka ciekawych programów załączam skan tego ustawienia
Proszę poprawić treść postu. Przypominam, że zdanie rozpoczynamy z wielkiej litery i kończymy kropką. Stosowanie interpunkcji oraz znaków przestankowych znacząco podnosi czytelność wypowiedzi.
Regulamin forum pkt.15.
Mery84
Proszę poprawić treść postu. Przypominam, że zdanie rozpoczynamy z wielkiej litery i kończymy kropką. Stosowanie interpunkcji oraz znaków przestankowych znacząco podnosi czytelność wypowiedzi.
Regulamin forum pkt.15.
Mery84