Problem w tym że cały czas sie świeci. Kto mi powie gdzie mam szukać problemu. Poducha nigdy nie była wystrzelona. Auto jest z 1996 roku
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tampawel-k napisał:Moim zdaniem powinieneś zacząć od sprawdzenia kontrolki (czy nie jest przepalona). Drugi krok to sprawdzenie układu Air Bag czy posiada zasilanie. Nieuczciwy właściciel mógł odciąć zasilanie aby zatuszować jakąś usterkę.
kruczi napisał:Problem w tym że cały czas sie świeci. Kto mi powie gdzie mam szukać problemu. Poducha nigdy nie była wystrzelona. Auto jest z 1996 roku
Pozdrawiam
pawel-k napisał:[b][color=blue]
myśle że należałoby wstąpić do serwisu w celu skasoania błędu poduszki , czasem wskakują takie błędy , w ostateczności trzeba będzie wymienić moduł Air-bag
sowczas napisał:kruczi napisał:Problem w tym że cały czas sie świeci. Kto mi powie gdzie mam szukać problemu. Poducha nigdy nie była wystrzelona. Auto jest z 1996 roku
Pozdrawiam
[b] Wtyczki pod siedzeniem tamtedy idzie kabelek do napinaczy pasów i wlasnie na wtyczce nie łączy rozpiac przeczyscic styki i sprawdzic jesli wszytsko bedzie ok kontrolka ma zgasnać . A najlepiej wypier... te wtyczke i zlutowac na stale.![]()
Jelsi nie pomoze to daj cynk bedziemy dalej kombinowac.
kruczi napisał:Jesli wszystko jets OK ze sterownikiem to ma zgasnąćsowczas napisał:kruczi napisał:Problem w tym że cały czas sie świeci. Kto mi powie gdzie mam szukać problemu. Poducha nigdy nie była wystrzelona. Auto jest z 1996 roku
Pozdrawiam
[b] Wtyczki pod siedzeniem tamtedy idzie kabelek do napinaczy pasów i wlasnie na wtyczce nie łączy rozpiac przeczyscic styki i sprawdzic jesli wszytsko bedzie ok kontrolka ma zgasnać . A najlepiej wypier... te wtyczke i zlutowac na stale.![]()
ok, zrobie to co napisałeś
mam tylko jeszcze jedno małe pytanko.
napisałeś że kontrolka powinna zgasnąć. nie trzeba wykasowywać błędu kompem.
pytam bo w oplu musiałem jechać i podpiąć go do techa aby zgasła
sowczas napisał:kruczi napisał:Problem w tym że cały czas się świeci. Kto mi powie gdzie mam szukać problemu. Poducha nigdy nie była wystrzelona. Auto jest z 1996 roku
Pozdrawiam