Daję propozycję tematu do przyklejenia z czasem rozwijania się; proszę zamieszczać jakieś opisy ewentualnie fotki dla szybszego zlokalizowania sprzętu, podawać dokładną nazwę firmy i model, przykładowa cena nowego palnika, własne doświadczenia z akurat tym efektem i pytania na jego temat.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Będę pierwszy ^^
Jako propozycja stroboskupu na pierwszy rzut oka idealna w celu oświetlenia domowych prywatek podaję produkt:
Eurolite Disco Strobe 50
Dane techniczne
zasilanie: 230 V AC, 50 Hz ~
całkowita moc: 15 W
ilość błysków: regulowana od 1 do 10 na sekundę
obudowa: tworzywowa czarna
wymiary(dł. x szer. x wys.): 132 x 84 x 92 mm
waga: 0,3 kg
Cena: ok. 35zł
Cena palnika firmy omnilux to gdzieś 5-6zł
Poproszę o opinie na jego temat, na pewno pozytywny atut stanowi wielkość, waga i dosyć przestępna cena.
Pozdrawiam i mam nadzieję na zrobienie małego "katalogu/encyklopedii" efektów świetlnych jakimi są stroboskopy, myślę że zaoszczędzimy serwer na niepotrzebnych tematach.
P.S.
Podałem akurat ten model bo wydawał mi się godny uwagi, a kolega mnie męczy abym się porozglądał za tanimi efektami na domowe imprezki, osobiście kupię od razu eurolita superstrobe 2700 ;p (może ktoś o nim też napisze kilka słów i mały opis?)
@Edit
Miałem już okazje go lekko przetestować, tak jak myślałem na domowe imprezy za 35zł nic lepszego raczej się nie kupi, malutka plastikowa obudowa jest niewątpliwie pozytywnym atutem w takim wykorzystaniu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Będę pierwszy ^^
Jako propozycja stroboskupu na pierwszy rzut oka idealna w celu oświetlenia domowych prywatek podaję produkt:
Eurolite Disco Strobe 50
Dane techniczne
zasilanie: 230 V AC, 50 Hz ~
całkowita moc: 15 W
ilość błysków: regulowana od 1 do 10 na sekundę
obudowa: tworzywowa czarna
wymiary(dł. x szer. x wys.): 132 x 84 x 92 mm
waga: 0,3 kg
Cena: ok. 35zł
Cena palnika firmy omnilux to gdzieś 5-6zł
Poproszę o opinie na jego temat, na pewno pozytywny atut stanowi wielkość, waga i dosyć przestępna cena.
Pozdrawiam i mam nadzieję na zrobienie małego "katalogu/encyklopedii" efektów świetlnych jakimi są stroboskopy, myślę że zaoszczędzimy serwer na niepotrzebnych tematach.
P.S.
Podałem akurat ten model bo wydawał mi się godny uwagi, a kolega mnie męczy abym się porozglądał za tanimi efektami na domowe imprezki, osobiście kupię od razu eurolita superstrobe 2700 ;p (może ktoś o nim też napisze kilka słów i mały opis?)
@Edit
Miałem już okazje go lekko przetestować, tak jak myślałem na domowe imprezy za 35zł nic lepszego raczej się nie kupi, malutka plastikowa obudowa jest niewątpliwie pozytywnym atutem w takim wykorzystaniu