logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czarny ekran z migającą kropką po instalacji Windows XP na AsRock K7VT4A PRO

lex00 09 Lut 2008 14:09 1958 4
REKLAMA
  • #1 4786720
    lex00
    Poziom 26  
    Ocena: 31
    Gdy przy instalacji zacznie zgrywać pliki , wgra wszystke i pojawia się czarny ekran z migającą kropką w lewym górnym rogu ekranu. Sam nie wiem co robić proszę o pomoc . Ostatno instalowałem na nim teraz nic nie daje rady ;/ Grafa też się chyba za bardzo grzeje , sprawdzałem zasilacz i RAM prozę pomóżcie mi coś z tym zrobić.:cry:
  • REKLAMA
  • #2 4787002
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #3 4790086
    entersc
    Poziom 11  
    A może zmieniałeś kartę graficzną.Jeżeli tak to trzeba włożyć starą kartę.A po wgraniu przełożyć na nową i dograć sterowniki.Ja mimo ,że nie zmieniałem włożyłem mu na czas wgrywania starego nVidia i poszło.
  • REKLAMA
  • #4 4792224
    metalli
    Poziom 30  
    Ocena: 43
    Pytanie do działu HARDWARE! Kolega sprawdzi sobie przede wszystkim: taśmy IDE, płytę instalacyjną (czy nie jest za bardzo porysowana), ustawienia BIOS. Warto też chwilę poczekać, kropka powinna zniknąc i zacząć się instalacja. Proszę o dokładny konfig sprzęu na którym instalujesz XP.
  • #5 4816492
    lex00
    Poziom 26  
    Ocena: 31
    Poradziłem sobie nei wiem co podziałało ale zmieniłem taśmy , popodpinałem wszystko od nowa i gdy migała kropa naciskałóem F% F6 F7 F8 .:) Temat zamykam dzięki za zainteresowanie
REKLAMA