Jak w temacie podczas odpalania po startowej muzyczce i animacji sobie "pryk" robi i wywala na ekran "Contact Serwise" ale... no właśnie po kilku próbach telefon normalnie się odpala, łapie zasięg, wszystko działa bez najmniejszego problemu... po wyłączeniu znów zabawa... kilka razy Contact Service i znów za którymś razem odpala i działa.
Jakieś sugestie ?
Sam zapewne tego nie zrobię, ale wolę wiedzieć co boli fonik zanim trafi do serwisanta... a może to tylko uwalony soft ?
--
Dostałem pytania na PW, odpowiadam na ogólnym, może innym też sie przyda
--
Telefon zachowuje się tak tylko z włożoną kartą SIM, jeżeli karty nie ma, informacja "włóż kartę" jest wyświetlana zawsze bez problemu i nigdy nie zdarzyło się by pojawił się Contact Service, włączałem i wyłączałem z 20 razy.
Jakieś sugestie ?
Sam zapewne tego nie zrobię, ale wolę wiedzieć co boli fonik zanim trafi do serwisanta... a może to tylko uwalony soft ?
--
Dostałem pytania na PW, odpowiadam na ogólnym, może innym też sie przyda
--
Telefon zachowuje się tak tylko z włożoną kartą SIM, jeżeli karty nie ma, informacja "włóż kartę" jest wyświetlana zawsze bez problemu i nigdy nie zdarzyło się by pojawił się Contact Service, włączałem i wyłączałem z 20 razy.