logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Echostar DSB 717 - Co zrobić po zakończeniu umowy z Cyfrowym Polsatem?

taziol 26 Lut 2008 13:51 14041 9
REKLAMA
  • #1 4847587
    taziol
    Poziom 10  
    Witam wszystkich forumowiczów serdecznie! Skończyła mi się umowa z cyfrowympolszmatem. Pomimo poszukiwań na wielu forach nie znalazłem żadnej możliwości zabawy z kluczami do tego urządzonka. Bardzo proszę o pomoc.
  • REKLAMA
  • #3 4849431
    pala22
    Poziom 25  
    Ocena: 23
    ktoś go kiedyś na "SkyMaster" próbował przerobić
    ale nie wiem jak to się skończyło .

zostaje Ci tylko FTA pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #4 4849545
    Doominus
    Poziom 34  
    Ocena: 390
    To co dają operatorzy w zestawach jest takiej sobie jakości (antena dekoder etc) .Wystarczy dla nich abyś mógł płacić za oglądanie ich TV .

Z polsatem nic ciekawego się nie dzieje bo ma kiepską ofertę , większe ożywienie panuje na C+ .
  • #5 4850733
    grzegy
    Poziom 14  
    Ocena: 1
    echostara nie odpalisz po umowie. tylko FTA - darmowki
  • #6 5182724
    tabix
    Poziom 1  
    jak ich ojechac po koncu umowy aby ogladac dalej swoj pakiek bo slyszalem ze kumpel gdzies o tym czytal ze da rade
  • REKLAMA
  • #7 5182881
    okulik
    Poziom 28  
    Ocena: 127
    Echostar DSB 717 - oglądasz niekodowane po kontakcie z operatorem, nic więcej nie zrobisz. Tyczy się również innych dekoderów Cyfrowego Polsatu.
  • #8 5189991
    LeDy
    Poziom 43  
    Ocena: 2925
    okulik napisał:
    Tyczy się również innych dekoderów Cyfrowego Polsatu.

Nie koniecznie.
  • REKLAMA
  • #9 5241336
    ciacho59
    Poziom 11  
    Ocena: 5
    Witam.
    U mnie też skończyła się umowa i nie mogę oglądać nawet niekodowanych. Co można zrobić, żeby oglądać darmowe?

Podsumowanie tematu

✨ Po zakończeniu umowy z Cyfrowym Polsatem użytkownicy dekodera Echostar DSB 717 nie mają możliwości dalszego oglądania kodowanych kanałów. Urządzenie można odblokować jedynie poprzez kontakt z operatorem, co pozwala na dostęp do kanałów FTA (darmowych, niekodowanych). Próby modyfikacji kluczy lub przeróbki sprzętu, np. na "SkyMaster", nie przyniosły potwierdzonych rezultatów. Standardowe zestawy operatorów, w tym antena i dekoder, mają ograniczoną jakość i są zaprojektowane głównie do płatnego odbioru. Po wygaśnięciu umowy pozostaje więc oglądanie wyłącznie darmowych kanałów FTA. Wątpliwości dotyczące możliwości dalszego oglądania pakietów po zakończeniu umowy są powszechne, jednak oficjalnie nie ma dostępnych metod na obejście blokad w dekoderach Cyfrowego Polsatu, w tym modelu Echostar DSB 717.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA