Ostatnio zamrażalnik przestał mrozić, w tej lodówce są 2 agregaty i chłodziarka działa poprawnie. W zamrażalniku czuje bardzo delikatny chłud ale mam wrażenie że jest cieplej niż w chłodziarce. Wyjąłem ją z zabudowy i oba agregaty są ciepłe czyli powinny być dobre. Jaka może być przyczyna tej awarii? Myślałem że albo termostat (tylko nie wiem gdzie jest usytuwany w mojej lodówce) albo ubytek czynnika chłodzącego. Znam sie na elektryce ale z lodówkami nigdy nie miałem do czynienia wiec nawet nie wiem od czego dokładnie zacząć aby znaleźć przyczynę.
Jak macie jakieś pomysły to pomóżcie
Jestem z Łodzi wiec może jak ktoś mógłby mi pomóc to byłbym bardzo wdzięczny, bo dzwonienie do pierwszego lepszego serwisu to różnie sie kończy a zwykle i tak wymieniają połowe za dużo albo naciągają
Dzwonienie do pierwszego, lepszego serwisu, może zakończyć się porażką, opisując w ten sposób problem.
Proszę poprawić błędy ortograficzne.
Temat przeniosłem z AGD.
<skryn>
Jak macie jakieś pomysły to pomóżcie
Jestem z Łodzi wiec może jak ktoś mógłby mi pomóc to byłbym bardzo wdzięczny, bo dzwonienie do pierwszego lepszego serwisu to różnie sie kończy a zwykle i tak wymieniają połowe za dużo albo naciągają
Dzwonienie do pierwszego, lepszego serwisu, może zakończyć się porażką, opisując w ten sposób problem.
Proszę poprawić błędy ortograficzne.
Temat przeniosłem z AGD.
<skryn>