Normalnie programowo tego nie zrobisz. Co najwyżej poprzez odzyskiwanie danych - po prostu oyzskujesz zawartość katalogu
Documents and Settings\Nazwa uzytkownika\Application
Data\Skype\Nazwa użytkownika\Skype\IMHistory
Witam
Odnowię temacik skoro już jest by nie zakładać nowego.
Otóż trzy dni temu skasowałem sobie rozmowę ze Skype ale całkiem zapomniałem o jednej ważnej rzeczy która tam była ( cyferki ) chciał bym tą rozmowę odzyskać, czy jest szansa na to? Zaznaczam że jest to na moim komputerze do którego mam fizyczny dostęp, nie kasowałem żadnych plików po prostu z poziomu Skype usunąłem tą rozmowę.
Dziękuję za pomoc.
dołączę się jeszcze ja jesli mozna czy moglby mi ktos pomoc odczytac wiadomosc tego typu???
sCdBčµďO" V
Úß A #daroo.walaszczyk/$kotka6626;3415369fe64ec6e6 Ä፸ `ü+é2vď" „ń˝˙ ńĐĹ ˇ< †ůă A A daroo.walaszczyk Ă፸A « A kotka6626 A ¬ A A A A đ óŘç A A daroo.walaszczyk ”Ťľ˙ ”Ťľ˙AQ\P‡“=~ ¸áŤ¸ daroo.walaszczyk kotka6626 ˘ŢŰ“daroo.walaszczyk kotka6626 ”Ťľ˙
Ă፸ ¸áŤ¸
ąáŤ¸daroo.walaszczyk kotka6626 ¸áŤ¸ A kotka6626 Ä€˝˙ Ä€˝˙ ‹žÔ
K»‘
✨ Użytkownicy dyskutują o możliwościach odzyskiwania archiwum rozmów w Skype. Standardowo usunięte rozmowy z poziomu aplikacji nie są łatwo przywracalne programowo. Pliki historii rozmów przechowywane są w ukrytym katalogu systemowym: Documents and SettingsNazwa użytkownikaApplication DataSkypeNazwa użytkownikaSkypeIMHistory. W przypadku usunięcia rozmów z poziomu Skype, możliwe jest odzyskanie danych jedynie poprzez narzędzia do odzyskiwania plików, takie jak Recuva. Jeden z użytkowników prosi o pomoc w odczytaniu zaszyfrowanych lub uszkodzonych danych z plików Skype. Podkreślono, że odzyskiwanie wymaga dostępu do fizycznego dysku i nie jest realizowane bezpośrednio przez Skype. Wygenerowane przez model językowy.