logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Odzyskiwanie archiwum rozmów Skype – czy istnieje skuteczny program do przywracania?

krecik0806 02 Mar 2008 20:39 23227 6
REKLAMA
  • #1 4866750
    krecik0806
    Poziom 10  
    Ocena: 9
    Witam mam pytanie czy jest jakis program do odzyskiwania archiwum na skypie????? Bardzo proszę o pomoc PILNE!! Z góry dziękuję
  • REKLAMA
  • #2 4868476
    novick
    Poziom 12  
    Ocena: 8
    Ciągle łączysz się Skype na jednym komputerze czy na różnych ?
  • REKLAMA
  • #3 4869128
    krecik0806
    Poziom 10  
    Ocena: 9
    najczesciej na jednym ale bywa i tak ze na innych tez
  • #4 4871755
    Alchemik2600
    Poziom 22  
    Ocena: 14
    Normalnie programowo tego nie zrobisz. Co najwyżej poprzez odzyskiwanie danych - po prostu oyzskujesz zawartość katalogu
    Documents and Settings\Nazwa uzytkownika\Application
    Data\Skype\Nazwa użytkownika\Skype\IMHistory

Folder jest chyba ukryty.
  • REKLAMA
  • #5 10702978
    emes1973
    Poziom 15  
    Ocena: 5
    Witam
    Odnowię temacik skoro już jest by nie zakładać nowego.
    Otóż trzy dni temu skasowałem sobie rozmowę ze Skype ale całkiem zapomniałem o jednej ważnej rzeczy która tam była ( cyferki ;) ) chciał bym tą rozmowę odzyskać, czy jest szansa na to? Zaznaczam że jest to na moim komputerze do którego mam fizyczny dostęp, nie kasowałem żadnych plików po prostu z poziomu Skype usunąłem tą rozmowę.
    Dziękuję za pomoc.
  • REKLAMA
  • #6 11059463
    piterffm
    Poziom 1  
    Ocena: 2
    dołączę się jeszcze ja jesli mozna czy moglby mi ktos pomoc odczytac wiadomosc tego typu???
    sCdBčµďO" V
    Úß A #daroo.walaszczyk/$kotka6626;3415369fe64ec6e6 Ä፸   `ü+é2vď" „ń˝˙   ńĐŁ  ˇ< ƒ †ůă A A daroo.walaszczyk  Ă፸A   «  A kotka6626   A   ¬ A   A   A   A   đ óŘç A A daroo.walaszczyk ”Ťľ˙ ”Ťľ˙AQ\P‡“=~ ¸áŤ¸ daroo.walaszczyk kotka6626 ˘ŢŰ“daroo.walaszczyk kotka6626 ”Ťľ˙
    Ă፸ ¸áŤ¸
    ąáŤ¸daroo.walaszczyk kotka6626 ¸áŤ¸    A kotka6626 Ä€˝˙ Ä€˝˙ ‹žÔ
     K»‘

albo chociaz naprowadzic jak to odczytac ?????
  • #7 11060577
    p0358
    Poziom 10  
    Ocena: 4
    Jeśli usunaleś archiwum Skype'a, możesz je odzyskać używajac programu Recuva, jak dokładnie, to nie muszę opisywać chyba, nie? ;)

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownicy dyskutują o możliwościach odzyskiwania archiwum rozmów w Skype. Standardowo usunięte rozmowy z poziomu aplikacji nie są łatwo przywracalne programowo. Pliki historii rozmów przechowywane są w ukrytym katalogu systemowym: Documents and SettingsNazwa użytkownikaApplication DataSkypeNazwa użytkownikaSkypeIMHistory. W przypadku usunięcia rozmów z poziomu Skype, możliwe jest odzyskanie danych jedynie poprzez narzędzia do odzyskiwania plików, takie jak Recuva. Jeden z użytkowników prosi o pomoc w odczytaniu zaszyfrowanych lub uszkodzonych danych z plików Skype. Podkreślono, że odzyskiwanie wymaga dostępu do fizycznego dysku i nie jest realizowane bezpośrednio przez Skype.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA