logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

BMW E30 1990 - Centralny zamek nie działa z drzwi kierowcy i pasażera

wikotka 05 Mar 2008 16:25 2439 4
REKLAMA
  • #1 4876710
    wikotka
    Poziom 15  
    Ocena: 11
    Witam samochód jak w temacie a problem jest taki. Kupiłem z allegro centralny podobno 100% sprawny nie chciałem go narazie wkładać do samochodu tylko sprawdzić w domu na krótko:P po podłączeniu tylko siłownikiem z bagażnika mogę zamykać i otwierać inne siłowniki a z drzwi kierowcy mogę tylko otwierać wszystkie inne a zamknąć już nie a od strony pasażera nic nie mogę zrobić. Wszystkie siłowniki są na bank sprawne bo podłączeniu w miejsce tego z bagażnika chulają. Jak myślicie w czym tkwi problem?? Acha i jeszcze jedno niżej zamieszczę zdjęcie tajemniczego dla mnie "pstryczka" który się znajduje w obydwóch wiązkach drzwiowych... Może ktoś wytłumaczy mi co może być z tym centralnym?? No i do czego służą te dwa "pstryczki"??
    Z góry dzięki za odp.
    Załączniki:
    • BMW E30 1990 - Centralny zamek nie działa z drzwi kierowcy i pasażera Obraz 006.jpg (24.92 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 4878013
    sofix
    Poziom 12  
    Ocena: 23
    jezeli to cos nazywasz tajemniczym pstryczkiem to daruj sobie .nie masz o tym pojecia ,zlec to komus adekwatnemu,zaoszczedzisz czasu i pieniedzy
  • REKLAMA
  • #3 4878520
    wikotka
    Poziom 15  
    No i rzeczywiście jestem niekompetentny i sam sobie nie poradzę z podłączeniem tego. Centralny działa już w stu procentach. Bez żadnej pomocy to zrobiłem. A co do tego forum to mam coraz gorsze o nim zdanie. Ludzie już nie ci sami kiedyś zawsze znalazłem odpowiedź na moje pytanie a teraz sam muszę do wszystkiego dochodzić sam.

Ps. Jeżeli ktoś ma taki sam problem to pisać śmiało na pewno pomogę...
  • REKLAMA
  • #4 4954559
    wikotka
    Poziom 15  
REKLAMA