Mam problem z płytą główną.Otóż pare dni temu wymieniłem kondensatory,lecz przed tym płyta troche sie walała to tu to tam ://Ale powródźmy do tematu.Wszystkie kondensatory zostały wymienione we własciwy sposób oprócz jednego:/Jeden zamiast 1000uF ma 2200uF.Czy to moze być powodem że komputer się restartuje?Aha i mam jeszcze wentylator nieodpowiedni do procesora:// Proszę o pomoc.Wręcz błagam
aha i teraz komputer gdy go włączam odpala sie stoi chwile w miejscu tak jakby i nagle zaczyna się restartować cały czas.Restart restart restart i to tak szybko że nawet monitor nie zdąży załapać :/
Proszę o korzystanie z przycisku "Pisownia" przed wysłaniem postu. Błędy ortograficzne nie będą tolerowane.
10:19 7.3.2008
Nie kasować wpisów moderacyjnych!
Proszę poprawić!
[_P_]
aha i teraz komputer gdy go włączam odpala sie stoi chwile w miejscu tak jakby i nagle zaczyna się restartować cały czas.Restart restart restart i to tak szybko że nawet monitor nie zdąży załapać :/
Proszę o korzystanie z przycisku "Pisownia" przed wysłaniem postu. Błędy ortograficzne nie będą tolerowane.
10:19 7.3.2008
Nie kasować wpisów moderacyjnych!
Proszę poprawić!
[_P_]