To jest laptop, i to samo jest na różnych łączach, poza tym mam w domu na moim łączu inny komp na którym nie ma tej wady.
Strona tytułowa allegro jest ok. tylko jak wejdę dalej w dowolną zakładkę jest jak na foto, czyli wszysko układa się jakby pionowo.
Opcje wyświetlania strony nie pomogły.
Odkurzacz odkurzył 226 plików ale też nie pomogło.
Mam PC Tools AntiVirus, ale cały czas było dobrze dopiero od pewnego czsu mam źle.
Tylko allegro chrzani na innych stronach nie zauważyłem różnic.
Znalazłam podpowiedź i to pomaga:
chodzi oto, ze Twoja przeglądarka nie ściągnęła z internetu wszystkich informacji o stronie, spróbuj nacisnąć F5 lub Ctrl + F5 i poczekaj chwilkę...
Ale to dziwne, bo przy każdej zmianie muszę czekać po naciśnieciu Ctr+F5 i wtedy jest dobrze, tak jednak nie było a nic nie zmienialem i dlaczego obie przeglądarki źle działają.
Nie tylko ja mam ten problem oto post do allegro
Witam!
Mam Internet Explorer 7.
Ale wczoraj w nocy (ze środy na czwartek) ok. drugiej kiedy pokazywał sie komuniat że nie wszystko jest dostepne strona Allegro zaczęła się dobrze odświetlać a dzisiaj znowu mam inny podgląd. Zastosowałam co radził krzysiupietrzak ale raz strona odświetla się prawidłowo a zaraz potem gdy chcę coś przeglądnąć znowu ikony pokazują sie pionowo a litery są duże i w granatowym kolorze.
Pozdrawiam i czekam na pomoc...
makatka2