logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Poszukuję głowice amorficzną typu Z do Deca Technics RS-AZ6.

bagira039 19 Mar 2008 18:35 3961 2
REKLAMA
  • #1 4928377
    bagira039
    Poziom 11  
    Witam!
    Jak w temacie poszukuję głowicę amorficzną typu Z do deca Techniks RS-AZ6. Udało mi się ustalić ,że identyczne głowice były montowane w wyższych modelach takich jak RS-AZ7. Ponieważ Technics zniknął z polskich półek to z częściami zaczynają się problemy. Nie ukrywam ,że zależy mi na nowej głowicy, chciałem aby sprowadził mi ją serwis ale oni uparcie nie chcą sprzedać podzespołów tylko dokonać naprawy a za wymianę (ja dostaję się do głowicy w ciągu 7 min.) życzą sobie 100 zł plus koszt głowicy który okazuje się jest tajemnicą :cry: . Słyszałem ,ze w Niemczech można kupić taką głowicę ale nie znam nikogo kumatego w tych sprawach żeby zlecić mu zakup i szczerze to nie wiem gdzie kogoś takiego wysłać. Jak ktoś ma taką głowice lub może mi ją sprowadzić w rozsądnej cenie to proszę o pomoc.
    Kontaktuj się z ogłoszeniodawcą poprzez Prywatną Wiadomość (ikonka PW).
  • REKLAMA
  • #3 4951239
    bagira039
    Poziom 11  
    Dowiedziałem się nie oficjalnie ,że jak nie ma jakiejś części na stanie w kraju to jest do ściągnięcia prawie wszystko z zagranicy. Tak i pracują autoryzowane serwisy Panasonic - Technics. Dowiedziałem się ,że taka głowica kosztuje ok 170 zł ale jak dotąd żaden serwis nie zgodził się na sprzedaż części tylko na naprawę. Jeśli chodzi o wymianę to jeden inteligent zażyczył sobie za naprawę 600 zł :!: . W szczecinie 122 zł wymiana i 170 zł głowica ale do Szczecina mam za daleko. Wysłać głowicy też nie chcą nawet za wyższą cenę ponoć jakieś umowy zobowiązania.

Dlatego szukam tu pomocy .
REKLAMA