logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak odblokować radio CHRYSLER 5269495 po błędnym wpisaniu kodu?

Ambrozy 09 Sty 2004 22:58 3426 3
REKLAMA
  • #1 468911
    Ambrozy
    Poziom 15  
    Ocena: 62
    Mam takie radyjko, grało swietnie do czasu. Moja żona pojechała na zakupy, auto nie zapaliło, pomocni kierowcy zapalili auto przy pomocy kabli rozruchowych. Chwilowy brak napięcia radio sie zresetowało, potrzebowało zapewne wpisania kodu. Żoneczka nie załapała ze trzeba wpisać kod tylko sobie postukała w klawisze i to kilka razy. Kod mam gdzieś zapisany, to mały problem. Ale wielki problem to jak to radio wprowadzic w stan by mozna wpisać kod. Załączm odreczny rysunek zworek do kodu jak by ktoś szybciej odczytał ten kod. No i wielka prośba jak wprowadzić radio by klawiatura działała. Zgóry dzięki.
    Załączniki:
    • Jak odblokować radio CHRYSLER 5269495 po błędnym wpisaniu kodu? CHRYSLER.gif (21.66 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 470380
    Ambrozy
    Poziom 15  
    To jest ten kod, to znalazłem, ale jak wpisać go skoro klawiatura zablokowana :cry:
  • #4 472957
    Ambrozy
    Poziom 15  
    Nie dały mi spokoju te 2 elektrolity kolo procka :idea: :idea: :idea: , więc je zwarełem na moment, oczywiście bez zasilania, i zgadnijcie co się stało: na wyswietlaczu po włączeniu "Code" :lol: :lol: :lol: :lol: , i jesteśmy w domu.
    Wielkie dźęki dla SatCom-a. kod ok. 8) 8) 8)
REKLAMA