logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

NOKIA 7650 - dodatkowy kabel - możlwości, wykrywanie w PC

Decha 22 Mar 2008 16:50 948 2
REKLAMA
  • #1 4941072
    Decha
    Poziom 11  
    Ocena: 4
    Witam.
    Ten telefon (N7650) mam już ponad 2 lat. Dostałem wraz z nim kabel USB. Najpierw sie telefon rozkłada na 2 połówki takim kluczem a potem podpina wtyczkę z 5 pinami. Czytałem że ten kabel służy do celów serwisowych, co konkretnie da się nim zrobić wgram nim nowego symbiana? Skopiuje nowe pliki na dysk? I najważniejsze jak zrobić żeby ten telefon był wykrywany przez jakiś program? Sterowniki do kable są zainstalowane.
  • REKLAMA
  • #2 4941205
    zdzichu6969
    Poziom 23  
    Ocena: 10
    Tym kablem zmienisz IMEI telefonu, nie jestem pewien ale chyba możesz usunąć SimLocka i zaktualizować oprogramowanie

Moderowany przez Artech:

Bzdury opowiadasz i tym samym wprowadzasz w błąd innych , jeśli czegoś nie jesteś pewien to się nie odzywaj i przemilcz to i nie szkodz innym userom

• #3 4941305
    karolark
    Poziom 42  
    Ocena: 2482
    niestety tym kablem ani niesciagniesz simlocka ani niewgrasz nowego oprogramowanie sluzy on jedynie do zgrania wgrania zdjec tapet itp
    to samo zrobisz BT wygodniej i bez narazenia tasmy na zerwanie :-)

Dodano po 48 [sekundy]:

a co do imei to po 1 nielegalne a po drugie to nokia dct4 i niejest to taki proste
REKLAMA