logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Sprawozdania z lekcji 10-16 do książki Podstawy programowania mikrokontrolera 80-51

snavik 29 Mar 2008 14:47 3692 1
REKLAMA
  • #1 4969193
    snavik
    Poziom 1  
    Dzień dobry,
    pisze tutaj z kolegą, ponieważ mamy duży problem ze zrobieniem sprawozdań. Nie kumamy w ogóle o co chodzi w zadaniach, ponieważ nasz nauczyciel jeśli pytamy się go co mamy zrobić odpowiada: "ze my powinniśmy to wiedzieć bo chodzimy po to do szkoły".

Chodzi dokładnie o kilka sprawozdań z książki:
    "Podstawy programowania mikrokontrolera 80-51"
    Piotr Gałka, Paweł Gałka

Chodzi nam dokładnie o to aby ktoś nam pomógł przy zrobieniu tych sprawozdań z lekcji 10 do 16. To co ściągaliśmy z laboratorium elektroda.pl, ten nauczyciel odrzucił, ponieważ kazał zrobić do nich te zadania co są poniżej. Bardzo prosimy o pomoc, jeśli tego nie zrobimy do
    wtorku to będzie kiepsko z naszą oceną na koniec roku.

Proszę o kontakt:
    GG: 7589758
    Z góry dziękuję za odzew

[Proszę przedstawić efekty własnej pracy. W obecnej formie post nadaje się do kosza. Mariusz Ch.]

Jeśli lenistwem nazywacie to, że my nic nie umiemy i nie mamy jak się nauczyć, ponieważ nauczyciel nam nawet nie umie wyjaśnić to ja Was nie rozumiem.

Teraz wytłumaczę inaczej. Nauczyciel, który nas uczy, przez cały swój okres pracy w szkole uczył "elektryki". On na temat układów scalonych nie ma pojęcia, nie mówiąc tutaj o takich układach jak mikrokontroler. W tamtym roku z tym Panem uczyliśmy sie rezystorach suwakowych, a my już chodzimy do 4 klasy technikum i jesteśmy w ogóle nieprzygotowani do egzaminu praktycznego. Przez ostatni rok nam tłumaczył co to pole magnetyczne i elektryczne itp. wszystko było związane z "elektryką", a jak wcześniej wspomniałem my chodzimy na "technika telekomunikacji".

Ja proszę o to aby ktoś nam pomógł to zrobić i wytłumaczył a nie bo nam się nie chce i jesteśmy leniwi.
  • REKLAMA
  • #2 4970465
    karlos79
    Poziom 33  
    Ocena: 76
    Witam
    Ale co zrobić?
    Człowieku ciężko Ci wklepać treść zadania?
    Nie każdy jest szczęśliwym posiadaczem tej książki.
    Wklep treść zadania i konkretnie napisz czego nie rozumiesz.
    Pozdrawiam
REKLAMA