logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Craagle - lokalizacja pobieranych plików, brak widocznych plików po pobraniu

area51 02 Kwi 2008 00:43 3163 7
REKLAMA
  • #1 4983322
    area51
    Poziom 15  
    Ocena: 30
    Witam , jak w temacie craagle gdzie pobiera pliki bo wszystko ładnie pięknie wciskam download niby poniera gdzieś nie widac gdzie skanowałem i nie ma nigdzie jest jakiś folder gdzie składa download? program sie nie instaluje wiec powinien wkłada tam gdzie mam ustawione czyli na pulpit.[/code]
  • REKLAMA
  • #2 4983328
    spinnaker
    Poziom 32  
    Ocena: 37
    A zaznaczyłeś w opcjach szukania żeby szukał w ukrytych folderach?
  • REKLAMA
  • #3 4985061
    area51
    Poziom 15  
    Tak i mam też widoczne ukryte pliki i niema tego co pobrałem
  • #4 4985789
    spinnaker
    Poziom 32  
    Ocena: 37
    Folder z instalacją i Documents & Settings sprawdziłeś?
  • REKLAMA
  • #5 4985795
    Alchemik2600
    Poziom 22  
    Ocena: 14
    A jakieś opcje przeszukiwałeś, nim włączyłeś pobieranie? Może do Tempa pobrał, może do jakiegoś własnego folderu...
  • #6 4987117
    area51
    Poziom 15  
    Tak sprawdzałem to , holender nie wiem gdzie niby to pobrało program jest w sieci prosze sprawdzic.
  • REKLAMA
  • #7 5092069
    area51
    Poziom 15  
    Po kilkunastu nieudanych próbach wreszcie pojawiło sie okienko gdzie pobrać plik ale nie pobiera wszystkich tylko te przed którymi nie ma jakichś dziwnych znaków nie wiem dlaczego tak jest i nie chce wiedzieć dzieki za odpowiedzi.
  • #8 5092222
    Romanek100
    Poziom 12  
    Ocena: 44
    Tego typu programik to pobiera przede wszystkim wirusy !

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy problemu z lokalizacją pobieranych plików przez program Craagle. Użytkownik zgłasza, że po kliknięciu "download" pliki nie są widoczne w oczekiwanych lokalizacjach, mimo włączonych opcji wyświetlania ukrytych plików i folderów. Sugerowano sprawdzenie folderów instalacyjnych, katalogu "Documents & Settings" oraz folderów tymczasowych, gdzie program mógłby zapisywać pliki. Po wielu próbach pojawiło się okno wyboru lokalizacji zapisu, jednak nie wszystkie pliki dało się pobrać, zwłaszcza te z nietypowymi znakami w nazwie. Wskazano również, że tego typu programy często pobierają złośliwe oprogramowanie (wirusy). Problem wynika prawdopodobnie z niejasnych ustawień ścieżki zapisu w programie Craagle oraz ograniczeń w obsłudze nazw plików.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA