logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Samsung 32 WS 308P - Jak ustawić poziomą linię i obraz z różnych źródeł?

ss77 02 Kwi 2008 13:08 1823 0
REKLAMA
  • #1 4984376
    ss77
    Poziom 12  
    Ocena: 5
    Witam
    Czy w tym telewizorze można w jakiś sposób ustawić poziomą górną linię wyświetlanego ekranu ( widoczną podczas pomniejszonego obrazu lub na txt) w moim tel. jest ona z 1cm wygięta ku górze na środku względem boków. Dół dobrze .....
    Druga sprawa to czy możliwe jest ustawienie w poziomie obrazu oddzielnie dla programów z anteny naziemnej względem programów z tunera sat (są przesunięte względem tv naziemnej ku dołowi).
    w trybie serwisowym tego nie widzę....chyba że w zakładce eeprom (ale tam nic nie opisane jest).
    Jak ktoś wie to proszę o info

Przeniosłem z TV. Poprawiłem tytuł. [dzimi]

Dodano po 2 [godziny] 28 [minuty]:

[quote="ss77"]Witam
    Czy w tym telewizorze można w jakiś sposób ustawić poziomą górną linię wyświetlanego ekranu ( widoczną podczas pomniejszonego obrazu lub na txt) w moim tel. jest ona z 1cm wygięta ku górze na środku względem boków. Dół dobrze .....
    Druga sprawa to czy możliwe jest ustawienie w poziomie obrazu oddzielnie dla programów z anteny naziemnej względem programów z tunera sat (są przesunięte względem tv naziemnej ku dołowi).
    w trybie serwisowym tego nie widzę....chyba że w zakładce eeprom (ale tam nic nie opisane jest).
    Trzecia sprawa to gdy włączam DVD to obraz jest zwężony(czarne pasy z prawej i lewej strony ekranu) i z tym coś można zrobić?
    Jak ktoś wie to proszę o info

Podam link do menu serwisowego tego tv...jak pomoże w czymś:
    https://www.elektroda.pl/rtvforum/file/slimfit_service_manual_1965.pdf

Może na podstawie tego menu ktoś mi podpowie gdzie to przestawic.......
  • REKLAMA
REKLAMA