Wczoraj kumpel wysłał mi film 3GP przez bluta i od tego momentu jak potrzebuję wejść w menu Menedżer Plików->Wideo telefon zaczyna myśleć i po jakimś czasie biały ekran i się resetuje. Wyrzuciłem ów film z karty ale nie pomogło. Nie mam zbyt wiele na tej karcie, parę dzwonów, trochę gier w telefonie. Czy może mi ktoś powiedzieć czy zmiana softu pomoże?? Mój obecny soft, jeśli dobrze odczytuję, to: CXC 125 932_49 R1C, poniżej pisze:
DOSTOSOWANIE
CDA 102338/100 R4A
CXC 125953 R1CA021
EMEA_1
Druga sprawa to i tak musze zmienić soft bo kumpel od którego mam ten telefon, zapomniał kodu zabezpieczającego, i przez to teraz nie mogę PRZYWRóCIć USTAWIEń FABRYCZNYCH. Proszę o pomoc bo nie wiem czy zwrócić mu ten telefon czy nie.
Moglby ktos podac link z jakas strona, z instrukcja wgrywania softu do tego modelu dla zupełnie zielonego w tej kwestii, czy jeśli coś zrobię nie tak i telefon się później nie odpali to będę mógł go jakoś zreanimować czy już nic nie pomoże i tel będzie do wyrzucenia. Jaki soft wrzucić, żeby był w miarę najnowszy i bezproblemowy, czli krótko jaki soft polecacie.
Mam oryg. kabel DKU-60
Popraw temat - regulamin - komismaja
DOSTOSOWANIE
CDA 102338/100 R4A
CXC 125953 R1CA021
EMEA_1
Druga sprawa to i tak musze zmienić soft bo kumpel od którego mam ten telefon, zapomniał kodu zabezpieczającego, i przez to teraz nie mogę PRZYWRóCIć USTAWIEń FABRYCZNYCH. Proszę o pomoc bo nie wiem czy zwrócić mu ten telefon czy nie.
Moglby ktos podac link z jakas strona, z instrukcja wgrywania softu do tego modelu dla zupełnie zielonego w tej kwestii, czy jeśli coś zrobię nie tak i telefon się później nie odpali to będę mógł go jakoś zreanimować czy już nic nie pomoże i tel będzie do wyrzucenia. Jaki soft wrzucić, żeby był w miarę najnowszy i bezproblemowy, czli krótko jaki soft polecacie.
Mam oryg. kabel DKU-60
Popraw temat - regulamin - komismaja