logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

SE K750i resetuje się przy otwieraniu wideo – czy zmiana softu CXC 125 932_49 R1C pomoże?

adrian132 10 Kwi 2008 16:59 1266 1
REKLAMA
  • #1 5015233
    adrian132
    Poziom 9  
    Wczoraj kumpel wysłał mi film 3GP przez bluta i od tego momentu jak potrzebuję wejść w menu Menedżer Plików->Wideo telefon zaczyna myśleć i po jakimś czasie biały ekran i się resetuje. Wyrzuciłem ów film z karty ale nie pomogło. Nie mam zbyt wiele na tej karcie, parę dzwonów, trochę gier w telefonie. Czy może mi ktoś powiedzieć czy zmiana softu pomoże?? Mój obecny soft, jeśli dobrze odczytuję, to: CXC 125 932_49 R1C, poniżej pisze:

DOSTOSOWANIE
    CDA 102338/100 R4A
    CXC 125953 R1CA021
    EMEA_1

Druga sprawa to i tak musze zmienić soft bo kumpel od którego mam ten telefon, zapomniał kodu zabezpieczającego, i przez to teraz nie mogę PRZYWRóCIć USTAWIEń FABRYCZNYCH. Proszę o pomoc bo nie wiem czy zwrócić mu ten telefon czy nie.

Moglby ktos podac link z jakas strona, z instrukcja wgrywania softu do tego modelu dla zupełnie zielonego w tej kwestii, czy jeśli coś zrobię nie tak i telefon się później nie odpali to będę mógł go jakoś zreanimować czy już nic nie pomoże i tel będzie do wyrzucenia. Jaki soft wrzucić, żeby był w miarę najnowszy i bezproblemowy, czli krótko jaki soft polecacie.

Mam oryg. kabel DKU-60

Popraw temat - regulamin - komismaja
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 5015303
    Mat313
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Witam,
    Wgranie softu powinno pomóc . Możesz wgrać go zwykłym kablem usb, najlepiej przez program XS++. Najlepszy soft do k750i: R1CA021, możesz też wgrać oprogramowanie od w800i - R1BC002 (mam je w swoim k750i), zyskasz wtedy odtwarzacz walkman i nic przy tym nie stracisz.
    Załączniki:
    • XS1.2.rar (4.02 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
REKLAMA