Może i przesadziłem, nie wiem co tam maja w tych radiach internetowych może to wina plików, ustawień

Ale w każdym razie niektórzy maja coś nie tak ..

Na imprezie Ja też teraz już sobie nie wyobrażam manipulowania myszką zresztą to samo w domu, przy Moim obecnym(nie mówię że dobrym ..) stylu grania.
Co do gorszosci na jakości programowego rozwiązania nie zgodzę się, w mikserach z najwyższej półki dźwięk jest obrabiany cyfrowo, no wiadomo tam sa specjalistyczne przetworniki, jak dla Mnie traktor działa ok pod tym względem.
Co do sterownika.. to hmm po co ? Ja wyrwałem za 1000 zł Denona9000 z czego sie orientuje to beh kosztuje w granicach 700zł... a płytki cd-r teraz nie są drogie ... No tyle że trudniej jest jak nei ma tego widma z pozaznaczanymi bitami rozrysowanego w traktorze

ale z czasem trening daje efekty .. (u Mnie jeszcze słabe)
A dla autora tematu. Żeby nie było nie jasności musisz kupic 3 szt kabli [2*cinch> mały jack stereo] . Podłączasz jak pisano. I potem jeszcze tylko musisz zmienić w nagrywaniu na line in i dobrać głośność.
Tylko teraz uważaj na to żeby Ci nie postała pętla tzn musisz miec odznaczone line in w odtwarzaniu a zaznaczone w nagrywaniu. Tylko że teraz jest problem .. nic nie słyszymy ..

Musisz jakoś rozgałęzić sygnał z Mastera i podpiąć głośniki (jak nie chcesz nagrywać tego co robisz to nie musisz do tego line in sie podczepiać i rozgałęziać).. chyba że masz wyjście master2(ale raczej ten model nie ma..) wtedy tam głośniki dajesz