logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak wgrać oprogramowanie do DIGITAL MP3 PLAYER, gdy się nie włącza?

lukas2921 14 Kwi 2008 18:05 12654 8
REKLAMA
  • #1 5030010
    lukas2921
    Poziom 10  
    Witam

Posiadam Mp3 "DIGITAL MP3 PLAYER" - klasyczna wersje

i od kilu dni nie chce sie włączyc ;( ani jak włoże baterie ani jak podłączę pod komputer słyszałem ze moze byc to wina Softa ale niestety niewiem jak go wgrac niewiem od czego zacząc ;)

Jeśli sie znajdzie jakas dobra duszyczka co pomoze mi z tym zrobic bede bardzo wdzieczny

Z góry dzieki za odpowiedz
    Pozdrawiam
    Krzysiek
  • REKLAMA
  • #2 5030391
    arturj123
    Poziom 17  
    Ocena: 45
    Podaj dokładny model (jakieś cyferki, literki), albo zdjęcie jak wygląda.
  • REKLAMA
  • #3 5032968
    Audiomaker
    Poziom 13  
    Ocena: 2
    Jak wygląda tak jak większość takie "jajko" także wygląd nie ma nic wspólnego chodzi tutaj o oznaczenie słuchaj albo znajduje się na nim nadruk bądź naklejka z wersją oprogramowania bądź takie coś można znaleźć na opakowaniu lub też w instrukcji sprawdź.
  • REKLAMA
  • #4 5036740
    lukas2921
    Poziom 10  
    Dokładnie to takie jajko standardowe ;)

Z tego co tutaj widze po rozebraniu to pisze na naklejce

512M QC1 PASS

Wiecej nigdzie nic nie znalazłem a jesli chodzi o instrukcje itp to mam tylko Mp3 Budełko itp gdzies sie zapodziało

czy to o to chodziło >???
  • #5 5037184
    Audiomaker
    Poziom 13  
    Zobaczymy zaraz dam Ci znać na priva co i jak

Moderowany przez Artur k.:

Dlaczego kolega nie chce pisać na forum tylko na PW ?

• REKLAMA
  • #6 5037353
    przemek16
    Poziom 15  
    Ocena: 8
    www.s1mp3.org zobacz w dziale ożywienie odtwarzacza.

Pozdrawiam Przemek
  • #7 5038206
    lukas2921
    Poziom 10  
    Wielkie dzieki Przemek ale z moim angielskim kiepsko ;) co nieco rozumiem ale sam sobie nie poradze widziałem ta strone juz wczesniej ;)
  • #8 5040747
    lukas2921
    Poziom 10  
    Naprawdę nikt nie pomoże ??
  • #9 5060568
    Audiomaker
    Poziom 13  
    No chyba już mnie wyprzedzono, trudno

za poprzedni post przepraszam chodziło mi o kilka dróg pomocy panie Moderatorze

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik posiada klasyczny odtwarzacz DIGITAL MP3 PLAYER, który przestał się włączać zarówno na baterii, jak i po podłączeniu do komputera. Podejrzewa problem z oprogramowaniem (softem) i szuka instrukcji, jak je wgrać lub zresetować urządzenie. W odpowiedziach zasugerowano podanie dokładnego modelu lub oznaczeń z naklejki, co pozwoliłoby na znalezienie odpowiedniego firmware. Użytkownik podał oznaczenie "512M QC1 PASS" znalezione na naklejce po rozebraniu urządzenia, ale nie posiada dalszych danych ani instrukcji. Wskazano stronę www.s1mp3.org, gdzie znajduje się dział dotyczący ożywiania odtwarzaczy MP3, jednak bariera językowa utrudnia samodzielne korzystanie z zasobów. Brak jednoznacznej instrukcji wgrywania oprogramowania dla tego modelu, a dyskusja nie przyniosła konkretnego rozwiązania, jedynie wskazówki dotyczące poszukiwania firmware i ewentualnej pomocy na forach specjalistycznych.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA