logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Z czego zrobić maskownice do kolumn?

michal.rogaczewski 22 Kwi 2008 20:24 5420 3
REKLAMA
  • #1 5066114
    michal.rogaczewski
    Poziom 28  
    Ocena: 82
    Witam

Robie sobie kolumienki od kilku tygodni i wyszedł pewien problem podczas oklejania, łebki śrub którymi jest skręcona obudowa (6 takich z przodu jest) trochę wystająi widać to na okleinie, pomyślałem że założe maskownice i będzie git :P ramka ok ale z czego zrobić tą "siatkę" w środku ?? Podzielćie się swoimi pomysłami głośniki są dość spore także rajstopy itp. raczej odpadają
  • REKLAMA
  • #2 5066151
    dybas
    Poziom 38  
    Ocena: 337
    Nie kombinuj z bielizną damską jeśli nie jesteś fetyszystą. Można kupić gotowy materiał do tego celu. Musi być dość mocny i elastyczny. Ja przyklejam go do ramki butaprenem (trzeba kleić etapami). Alternatywą jest pierścień ozdobny w połączeniu z dopasowaną doń siatką metalową.
  • REKLAMA
  • #3 5066173
    michal.rogaczewski
    Poziom 28  
    Ocena: 82
    dybas napisał:
    Nie kombinuj z bielizną damską jeśli nie jesteś fetyszystą.

Po prostu były już takie pomysły na elektrodzie :P

Chodziło mi raczej o maskownice na całą kolumnę

Ps. ŁO JEZU 800 POSTÓW :P
  • #4 5075980
    LAIHOO
    Poziom 2  
    Poszukaj materiału w sklepie z tkaninami o nazwie stretch(strecz) kolor według gustu, lecz musi to być materiał dość cienki, aby nie tłumić wysokich tonów.Ramka do zamocowania materiału lepiej, aby była dość masywna dla zachowania sztywności, gdyż podczas mocowania tkaninę napinamy dosyć mocno na ramie, wstępnie mocujemy np. pinezkami i stopniowo przyklejamy klejm polimerowym (nie brudzi bezbarwny).
    Życzę sukcesów.:D
REKLAMA