Witam mam internet w iPlusie i mam modem
PCMCIA Huawei E630 HSDPA 7.2
Specyfikacja modemu
praca w sieciach HSDPA/3G/EDGE/GPRS/GSM (900/1800/1900/2100 MHz)
dodatkowa antena zewnętrzna pozwalająca na wzmocnienie sygnału sieci gratis!
obsługa wiadomości tekstowych SMS
złącze PCMCIA typu II
dostęp do danych firmowych i możliwość korzystania ze standardowych aplikacji, w tym również z programów pocztowych i przeglądarek internetowych
Technologia HSDPA:
Maksymalna prędkość: 7,2 Mb/s
Technologia 3G:
Maksymalna prędkość: 384 kb/s
Technologia EDGE:
Maksymalna prędkość: 236,8 kb/s
Technologia GPRS:
Maksymalna prędkość: 53,6 kb/s
http://www.iplus.pl/indywidualni-modemy-pcmcia-specyfikacja-modemu-iplus-huawei-e630-hsdpa-7-2.html
i chcialbym zrobic antene zewnetrzna bo ta co mi dali to szit, kabel dlugosci 50 cm , wydluzylem go i antene mam za oknem, zasieg neta i transfer jest duzo lepszy ale po wskazniku widze ze moglby by byc jeszcze lepszy (łapie 1 kreske z 7 UMTS a czasem 1 z HSDPA)
bardzo bym byl wdzieczny za informacje najlepiej z fotkami i prostym jezykiem bo zabardzo to sie nie znam.
PCMCIA Huawei E630 HSDPA 7.2
Specyfikacja modemu
praca w sieciach HSDPA/3G/EDGE/GPRS/GSM (900/1800/1900/2100 MHz)
dodatkowa antena zewnętrzna pozwalająca na wzmocnienie sygnału sieci gratis!
obsługa wiadomości tekstowych SMS
złącze PCMCIA typu II
dostęp do danych firmowych i możliwość korzystania ze standardowych aplikacji, w tym również z programów pocztowych i przeglądarek internetowych
Technologia HSDPA:
Maksymalna prędkość: 7,2 Mb/s
Technologia 3G:
Maksymalna prędkość: 384 kb/s
Technologia EDGE:
Maksymalna prędkość: 236,8 kb/s
Technologia GPRS:
Maksymalna prędkość: 53,6 kb/s
http://www.iplus.pl/indywidualni-modemy-pcmcia-specyfikacja-modemu-iplus-huawei-e630-hsdpa-7-2.html
i chcialbym zrobic antene zewnetrzna bo ta co mi dali to szit, kabel dlugosci 50 cm , wydluzylem go i antene mam za oknem, zasieg neta i transfer jest duzo lepszy ale po wskazniku widze ze moglby by byc jeszcze lepszy (łapie 1 kreske z 7 UMTS a czasem 1 z HSDPA)
bardzo bym byl wdzieczny za informacje najlepiej z fotkami i prostym jezykiem bo zabardzo to sie nie znam.