Witam, kupiłem w/w pralkę jako uszkodzoną. Pralka miała 2 lata i była po gwarancji. Ekspert w Whirlpoola zdiagnozował moduł do wymiany, poczytałem na forum i postanowiłem ją kupić w ciemno. Pralka nie reagowała na włączenie(Brak reakcji, ciemny wyświetlacz).
Po przywiezieniu do domu jakież było moje zaskoczenie - PRALKA DZIAŁA!!!
i tak było przez ponad pół roku!!!! Pralka normalnie pracowała. Do dziś(to samo, brak reakcji - stało sie tak podczas prania, poprało 10 minut jak juz przyszedłem, cisza). Rozkręciłem, popatrzyłem na zimne luty - niestety nic nie znalazłem!! łączenia do silnika OK. Kochani - pomocy:
1. Jaki to moduł z Ardo?? symbol i gdzie kupię???
2. Moze coś jeszcze do sprawdzenia.
3. Pralka po przejechaniu 100Km jak juz pisałem działała, wiec moze znów coś sie podwiesiło w module, albo łączenie????
POMOCY!!!!!!!!
Po przywiezieniu do domu jakież było moje zaskoczenie - PRALKA DZIAŁA!!!
i tak było przez ponad pół roku!!!! Pralka normalnie pracowała. Do dziś(to samo, brak reakcji - stało sie tak podczas prania, poprało 10 minut jak juz przyszedłem, cisza). Rozkręciłem, popatrzyłem na zimne luty - niestety nic nie znalazłem!! łączenia do silnika OK. Kochani - pomocy:
1. Jaki to moduł z Ardo?? symbol i gdzie kupię???
2. Moze coś jeszcze do sprawdzenia.
3. Pralka po przejechaniu 100Km jak juz pisałem działała, wiec moze znów coś sie podwiesiło w module, albo łączenie????
POMOCY!!!!!!!!