Witajcie ! Mam maly problem z konfiguracja zakonczenia NT1 Plus aethra V5.39, problem dosyc banalny ale daje do myslenia, nie mam na codzien doczynienia z nt-kami ale ten mam u siebie zamontowany i chcialem go zrobic tak aby na jednym porcie byl jeden numer a na drugim inny numer oczywiscie zakladamy ze jest reset po wczesniejszym odlaczeniu zasilania i linij, nastepnie nastepnie wejscie w tryb programowania (po przylaczeniu linij i zasilania !) i komendy *11*1xxxxxxxx#, *12*2xxxxxxxx# i *21*3xxxxxxxx#, po takim ustawieniu na pierwszym porcie mam numer1 i 2 a na drugim numer 3 i oczywiscie wszystko ok. ale teraz ja dzwonie z numeru 1(2) to na telefonie odbiorcy wyswietla sie numer 1 a jesli dzwonie z numeru 3 to na telefonie odbiorcy wyswietla sie numer 1! a ja chcialbym zeby wyswietlal sie numer 3, probowalem roznych sposobow i niemoge sobie z tym poradzic, znajomy mowil zeby sobie wprowadzic *65# a potem #43# i niema cudow zeby to nie zadzialalo wiec zastanawiam sie gdzie popelniam ten szkolny blad ! acha zakonczenie wymienialem tez na telefonice i bez zmian wszysto identycznie, po stronie tp jest ok. bo sprawdzalem nie chce sie pytac starszych kolegow z tp bo moze jest to naprawde banalna sprawa i chcialbym sobie jakos z tym poradzic, prosze o kilka wskazowek bardziej doswiadczonych kolegow bo siedze po kilka godzi dziennie przy tym az wstyd zeby trzy dni sie z tym meczyc mzjac instrukcje !
Pozdrawiam
Michal
Pozdrawiam
Michal