logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Szukam darmowego programu do płynnego mixowania utworów (nie w czasie rzeczywistym)

_JF_ 13 Lip 2008 11:07 2308 6
REKLAMA
  • #1 5337842
    _JF_
    Poziom 23  
    Ocena: 211
    Witam!

Czy znacie jakieś dobre programy do mixowania kilku utworów tzn jak jedna piosenka sie kończy do żeby ładne wtopić drugi utwór.., ale to nie taki program do mixowania w czasie rzeczywistym jak np. Virtual DJ. rozumiecie o ci mi chodzi.Najlepiej jakieś Freeware, lub demo ale żeby długo chodziły.Za pomoc dziękuje
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 5337865
    spider_net
    Poziom 19  
    Ocena: 61
    DJ Traktor Studio - Polecam :)
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 5337891
    ons1417
    Poziom 14  
    Ocena: 16
    Czyli kolega chce sobie po prostu z kilku fragmentów skleić jeden tak? Dobrze rozumiem?
  • #5 5337966
    _JF_
    Poziom 23  
    Ocena: 211
    tak tak, tylko nie w czasie rzeczywistym jak Virtual Dj Mam Full Version, ale to trzeba szybko myślę jak co zrobi, a ja chce troszkę posiedzieć żeby coś fajnego "skleić"
  • Pomocny post
    #6 5337985
    ons1417
    Poziom 14  
    Ocena: 16
    Aha no to polecam darmowy lecz prosty i dość funkcjonalny program Audacity i tu podaję stronę producenta:
    http://audacity.sourceforge.net/download/
    lub trochę bardziej rozszerzony program n-track studio lecz tu niestety darmowa wersja to tylko trial.
    Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #7 5337990
    Przetwornik
    Poziom 26  
    Ocena: 19
    Fruity Loops, FL Studio, BeatBox, OJ Scratch

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Poszukiwano darmowego programu do płynnego miksowania utworów, polegającego na łączeniu końca jednej piosenki z początkiem drugiej, bez konieczności miksowania w czasie rzeczywistym, jak w Virtual DJ. Zaproponowano kilka rozwiązań: DJ Traktor Studio, Virtual DJ w wersjach 4 lub 5, a także darmowy i funkcjonalny Audacity, który umożliwia edycję i łączenie ścieżek bez presji czasu. Wspomniano również n-track studio, jednak jego darmowa wersja to jedynie trial. Dodatkowo wymieniono programy Fruity Loops (FL Studio), BeatBox oraz OJ Scratch jako alternatywy do tworzenia miksów. Podkreślono, że autor szuka narzędzia pozwalającego na spokojne, nieśpieszne składanie utworów, a nie miksowanie na żywo.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA