logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Bateria do odtwarzaczy mp3 ZEN - czy i gdzie można ją kupić?

MES Mariusz 26 Lip 2008 13:20 2639 3
  • #1 5379833
    MES Mariusz
    Poziom 36  
    Ocena: 222
    Bateria do odtwarzaczy mp3 ZEN - czy i gdzie można ją kupić?
  • #2 5380783
    wrzesinski1
    Poziom 16  
    Ocena: 3
    zobacz w sklepie http://www.batimex.pl/
  • #4 5403338
    MES Mariusz
    Poziom 36  
    Ocena: 222
    misiupan napisał:
    Witam , mam jedną sztukę ,ale w danej chwili stanu jej nie mogę określić - odtwarzacz jest uszkodzony ,, procesor'' , musiał bym ją ręcznie naładować i sprawdzić czy trzyma , sprawdzić ?.

Sprawa wygląda tak, że odtwarzacz należy do jednego z chłopaków Domu Savio, a ja zostałem poproszony o naprawę. Odtwarzacz generalnie działa - jest widziany z poziomu USB (przed chwilą wgrałem nowy soft) ale nie włącza się (czasami mrygnie menu). Tak na prawdę nie mam pojęcia, czy wymiana baterii pomoże (mam taką nadzieję), z resztą ta bateria zawiera w sobie elektronikę, która wg mnie zamokła i nie działa prawidłowo (sama bateria sprawia wrażenie nieco napuchnięte). Jeśli sprawa jest aktualna, i posiadasz taką baterię, i mógłbyś przekazać za na prawdę niewielkie pieniądze, daj znać, coś wymyślę. Z mojej strony wygląda to tak, że, po pierwsze nie robię tego dla siebie, po drugie nie mam pewności czy bateria rozwiąże sprawę, dlatego nie chciałbym ładować się w koszta.

Dla mnie idealną sytuacją byłaby możliwość podłączenia baterii, sprawdzenia, czy to pomoże, ewentualnie jej zwrotu, bądź zatrzymania. Ale z drugiej strony wiem, że to pewnie zbyt wiele kombinowania.
REKLAMA