Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek dla www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Technomate 9100 plus

14 Sie 2008 19:40 2514 4
  • Poziom 19  
    Witam ,może ktoś z kolegów miał podobny problem,a mianowicie kupiłem mod.C.Polsatu i za diabła nie moge nic oglądać ,po włożeniu do tunera inicjuje sie i koniec,a jak przełącze na fta to totalna pikseloza,po wyjęciu mod.obraz z fta jest poprawny,wgrywałem różne imag i nic nie pomaga.
  • Poziom 24  
    Po pierwsze polecam flasha flasha UR 009_beta. Po drugie-może i banalna sprawa ale 2 razy sprawdzana, a więc ustawienie anteny. W technomate niedokładne ustawienie anteny skutkuje objawami jak wyżej mimo, że bez modułu jest ok. Po trzecie jeśli jest wgrany soft z emu to koniecznie należy wyrzucić emu p...u.
  • Poziom 19  
    Witam

    odp1 wgrywany był ten soft

    odp2 antena ustawiona bdb miernikiem promax Prolink oraz wielkość sygnału jak i poziom jest w w granicy bdb.

    odp3 wyłączyłem emu.
  • Poziom 24  
    Może masz pecha, bo zdarzały się moduły wadliwe, które nie we wszystkich tunerach zachowywały się prawidłowo. Spróbuj na innym sprzęcie (najlepiej TM) i ewentualnie reklamuj muduł. Ostatnio był jakiś upgrade z nieba dla modułów P2C.
  • Poziom 25  
    Szczerze to ten typ tak ma .Technomate niby ala klon dreamboxa 7020 ale tak naprawde to kicha .Nawet z splinterem nie działa .Rózne image i emulatory i można pomażyc że odpali.Big splinter na atmedze.Z obrazem też wiele do życzenia a z sygnałem no cóż można wymagac od 194.Więc wróciłem do dboxa i niema co żałowac.