logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Brak nazw kanałów na Sagem Polsat po podłączeniu zeza na Astrę - co robić?

dinos 04 Mar 2004 18:13 1356 4
REKLAMA
  • #1 531431
    dinos
    Poziom 15  
    Ocena: 4
    witam,
    mam w domu polsatowskiego sagema z ktorego nie bylem nigdy zadowolony ale teraz to juz przesada..podlaczylem zeza na astre i wszystko jest ok z wyjatkiem nazw kanalow po prostu ich nie ma. dlaczego tak jest? czy ma to zwiazek ze "slynna" pamiecia tegoz tunera?
  • REKLAMA
  • #2 532649
    BENEB
    Poziom 11  
    Tak ma to związek z słynną pamięcią tego tunera.Można to zrobić ingierując w środku w tunerze , ale tuner jest własnością POLSATU i lepiej nie grzebać.Idź do sklepu gdzie kupiłeś tuner i poproś o wymianę na gdyż niewątpliwie tuner jest niesprawny.
  • REKLAMA
  • #3 533612
    dinos
    Poziom 15  
    Ocena: 4
    i co..wymienia mi na taki sam model..? dziekuje bardzo a moze dostane Thomsona?wymienial ktos a was? jak to jest z ta wymiana ale tak serio bo w sklepie gosciu scieme wciska ze mam zostawic na 3 tygodnie oni cos tam zrobia a abonament leci a tymczasowego mi nie dadza..do bani taki uklad?
  • REKLAMA
  • #4 534241
    Preskaler
    Poziom 40  
    Ocena: 1043
    Porządne "firmy" dają zastępczy sprzęt, ale to nie dotyczy "P******". Lepiej jest zrezygnować z niego, oddać sprzęt w takim czasie kiedy są promocje i płaci się po 1zł za aktywację. A dekoder kupić i mieć na własność. Inwestycja zwróci się po 4 latach. Testuję w tej chwili "Skymaksa" 777 ale też nic ciekawego, wolny jak muł i zacina się. Jest w prawdzie wielosystemowy, ale daleko mu do "patshowanego" "pionka", czy nawet "filka".
  • #5 534291
    Fazii
    Poziom 32  
    Ocena: 23
    Swego czasu Polsat tylko wymieniał tunery, nie naprawiali, ale jest tak dużo wadliwego sprzętu i co raz mniej abonentów, że wzieli się za naprawki i nie tyczy to się tylko Sagemów. Cała platforma jest do D...Y a obsługa klienta - bez komentarza!!!
REKLAMA