Witam serdecznie mam taki sam problem jak Kolega Dejmon01 https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1101701.html posiadam taki sam domofon identyczny tylko ze moj problem objawia sie tym ze co najwyzej dziala mi sluchawka w sensie glosnik jak dzwonie na dole w domofonie i w domu slychac cichy pisk a druga funkcja ktora dziala to otwieranie drzwi.Ze sciany w kablu wychodza mi kable o kolorach
zielony , biały (bezbarwny) , niebieski , szary , czerwony(ja bym go nazwał brązowym ) i jeden który był nieużywany tzn w starym domofonie nie podłączony jest on ucięty na wysokości koszulki czyli zółty.Czy ktoś ma pomysł w podłączeniu tego domofonu?? bo ja juz chyba wszystkie konfiguracje wykorzystalem i nie mam pomysłu na wiecej.
zielony , biały (bezbarwny) , niebieski , szary , czerwony(ja bym go nazwał brązowym ) i jeden który był nieużywany tzn w starym domofonie nie podłączony jest on ucięty na wysokości koszulki czyli zółty.Czy ktoś ma pomysł w podłączeniu tego domofonu?? bo ja juz chyba wszystkie konfiguracje wykorzystalem i nie mam pomysłu na wiecej.