logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Opel Astra II G - Niedziałające światła postojowe i tylna wycieraczka, lewa strona

DjKaczyY 27 Lis 2008 18:01 1729 2
REKLAMA
  • #1 5790303
    DjKaczyY
    Poziom 1  
    Witam
    Mój problem polega na tym ze nie działa mi światło postojowe przednie jak i tylne Lewa strona Sprawdzałęm wszystkie bezpieczniki CHYBA wszystkie moze ktos mi pomoze w jakis sposub oraz tylna wycieraczka nie działa a wszystko było oki nagle cos sie stało
    Moze ktos zna odp na te pytania jets mi w stanie pomuc
    Pozdrawiam AREK

Regulamin, p.10.9, 11 i 15. Proszę poprawić treść postu, oraz tytuł tematu. [MS]

Rady:
    - dbaj o styl swojej wypowiedzi
    - nie popełniaj błędów
    - nie zaniżaj poziomu elektroda.pl
    Dziękujemy!
  • REKLAMA
  • #2 5792000
    autkom

Poziom 17  
    Ocena: 105
    No, ale jak wyobrażasz sobie taką pomoc. Czy ma ktoś z miernikiem pójść i pomagać? Sprawdź jeszcze raz bezpieczniki na przejście miernikiem. Właściewie tylko te od postojowych. Bezpiecznik może być spalony, a na oko wszystko jest oki.
    Konto firmowe:
    Autkom-serwis
    Szosa Baranowicka 83, Białystok-Grabówka, 15-523 | Tel.: 506-XXX-XXX (Pokaż)
  • #3 5793540
    chief
    Poziom 22  
    Ocena: 40
    Nie napisałeś czy wogóle sprawdziłeś żarowki w tych światłach, a co do wycieraczki to jeśli bezpieczniki sa ok to sprawdź czy dochodzi napięcie do silniczka wycieraczek.

chief
REKLAMA