a wiec tak jak w temacie chciałem podłaczyc tnk do kompa mam karte skystara 2 i wyczytałem ze mozna dokupic programator phoenix i podpiac go do kompa poprzez rs 232 i dzieki temu bedzie to smigac. Prawda to?? Prosze o pomoc i o wasze opinie.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tam=X= napisał:Musisz dodać wtyczke ConaxCAM do ProgDVB.
Link do folderu Plugins
Neostradek napisał:Mam kartę Twinhan 1027, do tego phoenix + karta TNK + DVBDream + wtyczka CnxCAM i kanały mi odbiera, ale... co ok 10sekund obraz i dźwięk się ścina na każdym kanale z TNK, akurat wtedy jak aktualizowane są kolejne ECMy czy jakoś tak (nie wiem co to jest, ale zmienia się co 10sek, co widać w monitorze tej wtyczki). Próbowałem odpalić tą wtyczkę (CnxCAM) pod ProgDVB i MyTheathre, niestety bezskutecznie. Oczywiście kanały FTA chodzą normalnie, nie zacinają się, jedynie te z TNK. Wie ktoś na czym polega problem?
milosz47 napisał:W oknie monitora wtyczki CnxCAM na kanale TVN mam na dole pod pozycjami CA, ECM, EMM siedem wpisów. Czy tak ma być?
milosz47 napisał:Neostradek wielkie dzięki. Zadziałało. Niestety na kanałach n sport, TVP sport i RELIGIA.TV ciemność. Zainstalowałbym DVB Dreama ale mam kartę sprzętową Technotrend v.1.3 i podobno na niej nie pójdzie.
Cytat:Neostradek no i lipa jakos mi nie idzie ten progdvb co poradzisz? Bo jak skopiuje ta wtyczke cnxcm do folderu plugins to mi sie tną kanały z TNK czy tez z c+ a na cyfrowym polsacie wszystko smiga. Jaka moze byc tego przyczyna?
Cytat:Stary wrzuc jakiegos gotowca bo ja nie daje juz rady.
Marcino1979 napisał:Mozesz te pliki wrzucić na inny serwerek bo jak ktos jest new to nie pobierzedziekuje!!!!!!