Na stronie MDCS-a jest projekt subwoofera na TDA1554 z wykorzystaniem jednego kanału wzmacniacza. Ma on specjalny filtr dolnoprzepustowy pasywny pobierający sygnał wysokopoziomowy z głośnika zasilanego radiem. Wadą tego jest brak sumowania kanałów - filtr pobiera sygnał z 1go kanału co wg MDCS-a nie przeszkadza gdyż niskie tony z obydwu kanałów są zbliżone. Ale ja chciałem wykorzystać oba kanały kostki TDA. Rozwinąłem ten projekt przez dodanie na jej wejście drugiego kanału takiego samego filtra i podłączenie go do drugiego kanału. Ale jest kolejny problem - MDCS pisał na stronie że to podłącza się do głośników zasilanych radiem, ja zamierzam nie używać radia a zamiast niego MP3. Więc dodałem drugi 1554 do głośników grających pełnym pasmem. I sygnał będzie pobierany do kanałów subwooferowych z pierwszego TDA. Czy to zagra wg schematu? Masę MP3 dać do masy zasilania? Widzę wszystkie masy tu są spięte. Oczywiście dioda zabezpieczająca przed odwrotną polaryzacją wspólna. Elektrolit ten 4700u też tylko że dla dwóch układów to dwa lub 10000. Jedynie te małe przy każdym TDA jak MDCS dał przy samej kostce.