Szukałem na elektrodzie ale wyświetlają się tysiące tematów a znalazłem kilka wzmacniaczy. A mianowicie: jestem początkujący i chce stworzyć wzmacniacz z wyjściami na 3 kanały. 2 na głośniki średniotonowe i jeden na mały woofereczek. Z początku chciałem zrobić (taki miałem schemat) wzmacniacz mono i kupiłem wszystkie potrzebne części, ale po zastanowienio doszłem do wniozku że powinienem zrobić go w stereo ponieważ byłby to wzmacniacz do mojej MP4. Razem będą to 2 takie same wzmacniacze, każdy na 1 kanał oparte na kości TDA7056A,(Jak coś robić to do porządku).I teraz jeszcze jedno chciałbym dołączyć wzmak na wooferek. (Nie ma być to sprzet do nagłaśniania domu ale jakiś zestaw na biurko służący do uprzyjemniania pracy. Chyba taki pomysł jest lepszy niż kupienie mini zestawu na allegro za 18 zł. (według danych które autor podał to ten wzmacniacz na tej kości wzmacnia moc ponoć 100-krotnie tak więc projekt zapowiada się nieźle). Można nawet podłączyć do niego mikrofon. Chciałbym żebyście dodali jakiś schemat wzmacniacza o jakieś małej mocy do wooferka 8-10cm śr. max
Z góry wielkie dzięki.
Z góry wielkie dzięki.