logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

windows xp professional, 2 klucze?, problem z aktywacją,

rockysikorski 09 Sty 2009 14:29 2731 1
REKLAMA
  • #1 5972877
    rockysikorski
    Poziom 11  
    Ocena: 4
    witam. kupiłem komuter uzywany z systemem zainstalowanym xp pro- pełna wersja zainstalowana. pewnego razu zachciało mi sie zrobic przywracanie systemu i co sie okazało? ze po uruchomieniu komputera wyswietlalo sie okno z aktywacja systemu poprzez internet i dalsze logowanie nie moglo zostac ponawiane,trzeba bylo podac klucz z naklejki , której nie mam . wpisywalem klucze i nic , az mi sie udalo. jakis przypadkowy klucz znalazlem ale nie od tego windowsa. teraz wszystko chodzi normalnie ale czy windows mogl sie przestawic na wersje trial???jezeli byla pelna zainstalwana?? wkoncu 2 klucze byly wpisywane.

prosze o odpowiedź, zgory wielkie podziekowania:?:
  • REKLAMA
  • #2 5972900
    jankolo
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 584
    rockysikorski napisał:
    trzeba bylo podac klucz z naklejki , której nie mam .... jakis przypadkowy klucz znalazlem

Oznacza to po prostu że kolega ma nielegalną wersję systemu operacyjnego. Ponieważ o takich wersjach nie dyskutujemy to temat zamykam. Po naklejki i klucze prosze zwrócić się do tych osób od których kolega kupił komputer.
REKLAMA