Witam
.
Sprawa ma sie tak. Komputer jest podłączony do wejścia in, z wyjścia out podłączyłem do amplitunera. I jest taki problem, jak jest włączony cały korektor, ale wyłączona korekcja (przycisk z napisem "korektor") to oba kanały grają normalnie, natomiast, gdy włączę korekcje gra tylko kanał lewy
. Raz na jakiś czas to się naprawia samo, ale pochodzi dobrze kilka dni a potem znowu nie działa, co jest trochę denerwujące. Ostatnio odkręciłem obudowę, żeby sprawdzić, czy nic się nie spaliło itp. ale wydawało mi się, że wszystko jest ok. Po skręceniu kilka dni działało normalnie, a dzisiaj znowu nie
. Naprawdę nie mam pojęcia od czego to zależy. Jak będzie potrzeba to rozkręcę i zrobię zdjęcia środka, ale na razie nie daję, bo dużo z tym roboty, a nie wiem czy jest to potrzebne
. pozdrawiam.
Sprawa ma sie tak. Komputer jest podłączony do wejścia in, z wyjścia out podłączyłem do amplitunera. I jest taki problem, jak jest włączony cały korektor, ale wyłączona korekcja (przycisk z napisem "korektor") to oba kanały grają normalnie, natomiast, gdy włączę korekcje gra tylko kanał lewy