Siema, pare dni temu spadł mi laptop na ziemie...I akurat sie ładował ...
Gdy podnosze i patrze co sie stało gniazdo od ładowania odsuneło sie do tyłu i wogole nie moge podłaczyc wtyku od ładowania, a wiec zaniosłem laptopa do goscia który je naprawia, i na 10 dzien ;/ dzwoni i mowi ze niby jakas plyta w laptopie od gniazda sie złamała nie ta głowna tylko inna czy coś(on tak niby mowi) ..., ale gdyby sie złamała niegrałbym po tym wypadku dalej... Gdzies jakies 2 godziny trzymała bateria i dalej grała wiec chyba nic nie pekło ...
Możecie powiedziec co tam sie pierdyklo czy cos albo cos doradzic ?
Aha gosciu mowi zebym to wysłal do serwisu gdzie go kupiłem, ale jak ten gosciu gotwieał omogą nieuznac gwarancji ...
Czekam na jakies odp
Mój laptop : Fujitsu Siemens Li 1705
Proszę natychmiast poprawić swój post. Jak można tak niechlujnie pisać?
Następne będzie ostrzeżenie z punktu regulaminu 8.1, 8.2, 10.9 oraz 15
[K!lleR]
Gdy podnosze i patrze co sie stało gniazdo od ładowania odsuneło sie do tyłu i wogole nie moge podłaczyc wtyku od ładowania, a wiec zaniosłem laptopa do goscia który je naprawia, i na 10 dzien ;/ dzwoni i mowi ze niby jakas plyta w laptopie od gniazda sie złamała nie ta głowna tylko inna czy coś(on tak niby mowi) ..., ale gdyby sie złamała niegrałbym po tym wypadku dalej... Gdzies jakies 2 godziny trzymała bateria i dalej grała wiec chyba nic nie pekło ...
Możecie powiedziec co tam sie pierdyklo czy cos albo cos doradzic ?
Aha gosciu mowi zebym to wysłal do serwisu gdzie go kupiłem, ale jak ten gosciu gotwieał omogą nieuznac gwarancji ...
Czekam na jakies odp
Mój laptop : Fujitsu Siemens Li 1705
Proszę natychmiast poprawić swój post. Jak można tak niechlujnie pisać?
Następne będzie ostrzeżenie z punktu regulaminu 8.1, 8.2, 10.9 oraz 15
[K!lleR]