logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Rejestracja przerobionego Malucha cabrio - czy to możliwe?

sebol37 11 Lut 2009 22:33 8221 4
REKLAMA
  • #1 6137170
    sebol37
    Poziom 10  
    Witam wszystkich forumowiczów !
    Przedstawiam swojego maluszka cabrio , wykonany w przy domowym garażu , użytkowany tylko na leśnych drogach . Mam pytanie . Czy ktoś orientuje się w kwestii rejestracji takiego pojazdu po przeróbkach ? wydaje mi się to nie opłacalne ale może ktoś lepiej orientuje się w tym temacie . Proszę o pomoc i z góry dziękuję :)

:arrow: https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic595877.html
    Proszę poprawić!
  • REKLAMA
  • #2 6137267
    bishofek
    Poziom 18  
    Ocena: 17
    Wiem że mozesz cos takiego zarejestrowac jako marke SAM. Ale do tego jest pelno biegania i przeglądów.
  • REKLAMA
  • #3 6137302
    sebol37
    Poziom 10  
    Ciekaw jestem czy potrzebne są jakieś homologacje , jeśli chodzi o podzespoły ,karoserie i jak wygląda przegląd . :)
  • REKLAMA
  • #4 6137352
    DjDaniel11
    Poziom 27  
    Ocena: 105
    Trzeba jechać, na stację kontroli pojazdów, później zważyć samochód, następnie do znawcy, z powrotem na stacje kontroli (już z papierem od znawcy), dostaje się wtedy papier ze stacji pojazdów, i można do urzędu rejestrować. Tak mi przynajmniej wiadomo, jak to mniej więcej wygląda. Jednak nie mam pojęcia ile to kosztuje :(
  • #5 6162999
    Wawe83
    Poziom 2  
    Ocena: 3
    Z tego co widzę, to maluszek cacko - też marze o tym aby kiedyś swojego tak przerobić - jak już będzie mnie na to stać :)

I myślę, że ile by to nie kosztowało to opłaca się
REKLAMA