Witam
Mam poważny problem związany z moim komputerem.
Otóż jest nim zawieszanie się PC.
Szczególnie często zawiesza się podczas grania w najróżniejsze gry. Próbowałem już wszystkiego tzn. wyczyściłek o w środku, zainstalowałem nowy system (Windows XP Speed), nałożyłem nową pastę termoprzewodząca na procesor, założyłem nowy cooler na procesor.
Jednak wszystko bez rezultatu. Teraz wymysliłem, że podstawię mu wentylator taki pokojowy mały żeby dmuchał w komputer.
Pomogo ale i tak się zawiesza ale nie po tak krotkim czasie.
Można teraz grać nawet godzinę i się nie zawiesi.
Ale jednak chcę dojść do tego czym te zawieszania są spowodowane, więc proszę Was o pomoc.
Konfiguracja PC:
Oto logi z Speed Fana:
Temp 2 to temp. procesora, a temp1 to temp grafiki.
Wszystki zaglądającym w ten wątek dziękuję
Mam poważny problem związany z moim komputerem.
Otóż jest nim zawieszanie się PC.
Szczególnie często zawiesza się podczas grania w najróżniejsze gry. Próbowałem już wszystkiego tzn. wyczyściłek o w środku, zainstalowałem nowy system (Windows XP Speed), nałożyłem nową pastę termoprzewodząca na procesor, założyłem nowy cooler na procesor.
Jednak wszystko bez rezultatu. Teraz wymysliłem, że podstawię mu wentylator taki pokojowy mały żeby dmuchał w komputer.
Pomogo ale i tak się zawiesza ale nie po tak krotkim czasie.
Można teraz grać nawet godzinę i się nie zawiesi.
Ale jednak chcę dojść do tego czym te zawieszania są spowodowane, więc proszę Was o pomoc.
Konfiguracja PC:
proc: INTEL CELERON D 2,4GHz
grafa: ATI RADEON HD 2400PRO
płyta gł.: ASUS P4S800D DUAL
pamięć RAM: 256MB DDR(400) *2
zasilacz:MEGABAJT MGA-350S ATX 230VOto logi z Speed Fana:
Temp 2 to temp. procesora, a temp1 to temp grafiki.
Wszystki zaglądającym w ten wątek dziękuję
Moderowany przez TONI_2003:Używanie slangu jest na naszym portalu zabronione.
Proszę również o zamieszczenie: „logi z Speed Fana” u nas na Elektrodzie w swoim poście.