logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Instrukcja obsługi i schematy do magnetofonu UNITRA M2405S

stawa83 26 Lut 2009 19:15 4400 4
REKLAMA
  • #1 6208507
    stawa83
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Witam
    Ostatnio znalazłem w ciemnym kącie piwnicy magnetofon szpulowy UNITRA M2405S.
    Włączyłem, działa. Chciałem go jednak trochę "przetestować", podłączyć jakieś urządzenie zewnętrzne, mikrofon, ponagrywać, ale niestety nie wiem co, gdzie i jak.
    Jeśli miałby ktoś do tego modelu jakąś instrukcję obsługi, schematy, opis serwisowy w wersji elektronicznej byłbym zobowiązany.
    Z góry dziękuję i pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 6208622
    qwerty67
    Poziom 24  
    Ocena: 46
    Wrzuć fotkę wejść a ja Ci napiszę co i gdzie podłączyć

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    jeśli pomogłem to daj "plusa"

Moderowany przez Artur k.:

Jak jeszcze raz zobaczę w Kolegi poście treść zaznaczoną na kolor niebieski, to Kolegi licznik zacznie pokazywać "0" Pomógł!
    Regulamin p.16

• REKLAMA
  • #3 6208640
    marian1981.02
    Spec od sprzętu Unitra
    Ocena: 756
    Na forum jest schemat.
    Z tyłu jest wszystko oznaczone. Mikrofon to znaczek "koła z kreską pionową z lewej strony" I należy przełącznik wejść włączyć odpowiednio. (takie dwa przyciski nad potencjometrami)
  • REKLAMA
  • #4 6220597
    stawa83
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    OK, dzięki. Schemat już mam.
    Instrukcja obsługi i schematy do magnetofonu UNITRA M2405S Instrukcja obsługi i schematy do magnetofonu UNITRA M2405S
    Z tego co się orientuję to dwa skrajne pod głośniki zewn, później jadąc od lewej: słuchawki??, radio, gramofon, mikrofon.
    Jak się mylę to proszę mnie poprawić. I prosiłbym o objaśnienie oznaczeń czy przełączniku - pierwszy to chyba STEREO, 1 i 2 to kanały na taśmie, a reszta?
  • Pomocny post
    #5 6220813
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
REKLAMA