logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Logitech – mikrofon nie nagrywa głosu, rozmówca słyszy tylko dźwięki systemowe

pionas93 27 Lut 2009 22:11 2976 4
REKLAMA
  • #1 6214489
    pionas93
    Poziom 2  
    witam mam problem odnoścnie mikrofonu - nie działa.
    mikrofon podłączony dobrze. Była jedna akcja ale niewiem czy to od tego.
    przecierałem telewizor bo był ekran troche zakurzony i prąd mnie strzelił.
    Po chwili w słuchawkach bylo taki dziwne echo, ale slychac bylo normalnie. i za jakies 10 min przestał właśnie działaś mikrofon. kupilem nowe słuchawki, podłączyłem jak wcześniej i dalej nie dziala. Problem w tym że jak ktos sie u mnie na gg zrobi dostępny to jak gadam na skype to ta osoba ktora ze mna rozmiawia słyszy ten dzwięk "dostępny" a jak ja cos mowie to nie slychac. jak włącze sobie muzyke ta osoba też to słyszy =/. <pomóż Mi :)>
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 6216487
    pionas93
    Poziom 2  
    mikrofon jest firmy logitech
  • REKLAMA
  • #4 6216519
    Mery84
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 271
    pionas93 napisał:
    mikrofon jest firmy logitech

Podłączony rozumiem jest do Amigi lub do commodore bo nie raczyłeś podać konfiguracji sprzętu, system operacyjny też nie wiadomo jaki.
    Przyłóż się do własnego tematu bo inaczej zamknę go w myśl regulaminu forum pkt. 16.
  • #5 6216878
    pionas93
    Poziom 2  
    dzieki.. nie znam sie na tym kompletnie chciałbym otrzymać pomoc a Ty mnie straszysz ze temat zamkniesz? prosze bardzo.. zamykaj

Moderowany przez mat_ed:

Proszę zapoznać się z regulaminem forum, punkt 10.8. Tym razem otrzymuje kolega upomnienie słowne, następny post tego typu i otrzyma kolega ostrzeżenie. Rejestrując się na forum potwierdził kolega zapoznanie się z regulaminem, tak więc proszę go przestrzegać.

REKLAMA