logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak monitorować połączenia wychodzące na centrali Panasonic KX-TA616?

22 Kwi 2004 09:47 2430 5
REKLAMA
  • #1 606757
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #2 606795
    RSmod
    Poziom 13  
    Ocena: 1
    Wydaje mi się że jedyny sposób to podpięcie rejestratora Contec. Jeśli ktoś zna inny sposób, też będę wdzięczny za jakiekolwiek informacje.
  • REKLAMA
  • #3 606820
    Januszrog
    Poziom 12  
    Witam
    wejdz na strone www.telmar-telekomunikacja.pl/kx-ta616.html tam znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania lub udaj sie do serwisu Panasonic i pogadaj z serwisantem moze uda Ci sie wydebic instrukcje serwisanta. Powodzenia
  • REKLAMA
  • #4 606904
    pieterek
    Poziom 18  
    Ocena: 17
    Witam.W kxta616 jest możliwośc taryfikacji/pr.od 800 do 926,mażna podłączyć centralę do kompa jak i do drukarki.Natoniast program taryfikacyjny niestety trzeba zakupić dodatkowo.Jeżeli podłączysz drukarkę o ile pamiętam bufor centrali jest na 100lub 500 rekordów i zobaczysz wykonane połączenia Tj.nr wew, czsas trwania rozmowy ,wybrany numer,datę,godz. rozpoczęcia rozmow ,koszt/opcja sposób naliczania /.Podłączenie drukarki widziałem gdzieś na forum ,poszukaj .Witka
  • REKLAMA
  • #5 609533
    Pawelcio
    Poziom 22  
    Ocena: 8
    najtaniej można to zrobic podłączając centrale do kompa i uzywając np. windowsowego hyper terminala ( co prawda nie wygląda to pięknie ale działa... ) , są do tego programy ale wtedy komp musi chodzić caly czas , mozna tez zakupić bufor który będzie zbierał dane a po zakończeniu cyklu bilingowego ( lub w dowolnym momencie) można z niego zrzucic dane na kompa (lub drukarke) pozdrawiam Paweł
  • #6 1305684
    Duck'US
    Poziom 2  
    Witam

Takich programów jest, kilka ale raczej wszystkie płatne,

Ja znam Telrap, Wintariff, napewno jest ich mnóstwo tylko trzeba poszukać,

podłaczasz to do kompa crosowanym kabelkiem z koncówka rs232 9 pin

pozdrawiam

Duck'US
REKLAMA