Witam! Mam problem z pralką Mastercook PF-700E, mianowicie pralka wykonuje wszystkie czynności podczas prania do momentu odwirowania. Podczas wirowania bęben obraca się wolno w prawo i w lewo kilka razy a później programator zatrzymuje się. W czasie programu wirowania nie działa również pompka wypompowująca wodę co jest dziwne gdyż podczas cyklów płukania pompka wylewa wodę normalnie. Tak samo na programie samego wypuszczenia wody pompka nie działa a programator zatrzymuje się. Dodam że w czasie odwirowania odłączyłem rurkę czujnika hydrostatu aby wyeliminować możliwość zatkania rurki i błędnego działania hydrostatu. Czy ktoś zna przyczynę tak dziwnego zachowania się pralki czy jest to uszkodzenie programatora lub modułu bo chyba to wydaje się najbardziej prawdopodobne? Nie wydaje mi się również żeby była to wina kondensatora gdyż nie tłumaczy to dziwnego działania pompki a poza tym pralka ma siłę obracać bębnem tylko nie przechodzi w tryb wirowania. Za wszystkie podpowiedzi dziękuję z góry!!